1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    hi_axy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hi_axy07 çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.09.2008 Son online zamanı: 31.05.2021

    Mesajları
    495
    Konuları
    91
    Eklentileri
    21
    Kredisi
    1096
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart ISO 22000 genel kavramlar ve akış diagramları

    Haccp ne demek?
    ISO 22000 ne demek?
    Gıdalardaki riskler?
    direk bulaşma ve indirek bulaşma nedir?
    Bazı Ürün Gruplarının akış diagramları ve aşamalardaki görülen potansiyel tehlikeler?
    ISO 22000 formlarının doldurulması?

    Şifre:''www.forumfood.net''
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 3.91 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 124 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. et genel imalat süreci iş akış şeması
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan cigdemvedat
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.07.2020, 15:21
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.08.2012, 12:32
  3. İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kavramlar ve Gelişimi
    OHSAS 18001 forum içinde, yazan whitehsn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.10.2011, 22:09
  4. Analitik Kimya Temel Kavramlar
    Analitik Kimya forum içinde, yazan vipercrl
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.09.2008, 20:56
  5. ürün gerçekleştirme akış diagramları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 30.04.2008, 00:42

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed