1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Gürkan Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gürkan Yeniçeri çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.10.2011 Son online zamanı: 30.11.2011

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart İsveç Emmenthal Cheese Types-CHR Hansen



    Emmenthal Cheese Types
    1. Introduction
    2. General characteristics of Emmenthal cheese types
    3. Chr. Hansen ingredients for manufacture of Emmenthal
    cheese types
    3.1 Cultures
    3.1.1 ”Direct Vat Set” (DVS) cultures
    3.1.2 Product range primary cultures
    3.2 Coagulants
    3.3 Other ingredients
    4. Production procedure
    4.1 Typical cheese manufacturing process
    4.2 Critical manufacturing points
    4.2.1 Milk treatment
    4.2.2 Culture addition
    4.2.3 Renneting
    4.2.4 Cutting – First stirring
    4.2.5 Scalding – First stirring
    4.2.6 Molding - Pressing – Returning
    4.2.7 Salting
    4.2.8 Ripening
    ...
    1. Introduction
    Emmenthal cheese segment
    This brochure is one of a series that has been
    produced to give you an overview of starter culture
    performance and modern manufacturing technology.
    It also provides a good insight into the experience and
    knowledge available to you as a partner of Chr.
    Hansen. For more than 50 years cheese-makers have
    turned to us to improve the quality of the food they
    make for people all over the world.
    Our aim has always been to provide excellent
    products and we are aware that a product is only
    excellent when it gives the best results. One of the
    major reasons behind the success of Chr.




          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 994.6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 9 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Cheese Whey Wastewater, Cheese Whey Management
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Remziye_47
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.09.2016, 14:38
  2. İsveç İthal Ballara Sahte Dedi
    Dünya forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.06.2013, 20:33
  3. İsveç'in Yoğurt Üzerinden Hakareti
    Dünya forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.04.2013, 22:54
  4. Blue Cheese
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Karalar01
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 24.06.2008, 11:54
  5. İSVEÇ
    Turizm forum içinde, yazan fooden
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 14.04.2007, 20:33

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed