1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Mar 10
    Yaş
    32

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Kalorisi Düşürülmüş Lokum Üretimi ve Haccp

    : Kalorisi Düşürülmüş Lokum Üretimi ve Haccp
    : Pdf
    : .......

    Kalorisi Düşürülmüş Lokum Üretimi ve Haccp

    İÇİNDEKİLER


    1-Projenin Adı
    2-Proje Özeti
    3-Projenin Amacı
    4-Genel Bilgiler
    4.1-Lokumun Tarihi
    4.2-Lokumun Türkiye ve Dünyadaki Durumu
    4.3-Lokum Nedir?
    4.4-Lokumun Bileşimi ve Beslenme Değeri
    4.5-Lokumun Faydaları
    4.6-Kalorisi Düşürülmüş Lokum
    4.7-Lokum Üretiminde Kullanılacak Yöntemler
    4.7.1-Hammaddelerin Sağlanması ve Karışım Eldesi
    4.7.2-Pişirme ve Asit ilavesi
    4.7.3-Döküm ve Kalıplama
    4.7.4-Bekletme
    4.7.5-Kesim
    4.7.6-Lokum Eldesi
    4.7.7-Paketleme
    4.7.8-Depolama
    5-Üretimde Kullanılacak Makine ve Ekipmanlar
    6-Kalorisi Düşürülmüş Lokum Üretiminin Akış Şeması
    6.1-Kalorisi Düşürülmüş Lokumun HACCP Çizelgesi
    7-Kaynaklar


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 630,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 19 Kez

    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (05-04-2016 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Lokum HACCP Planı
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan asrav78
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 09-10-2019, 07:18
  2. Fındıklı Lokum Üretim Teknolojisi ve Haccp
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan smhh15
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-04-2015, 20:32
  3. HACCP Sisteminin Lokum Üretiminde Uygulanması
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan bloodykisses
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 10-01-2013, 12:32
  4. lokum üretiminde haccp uygulaması
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan tumeretko
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06-06-2012, 14:01
  5. HACCP Sisteminin Lokum Üretiminde Uygulanması
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan tayfunuluturk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21-07-2008, 22:12

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed