1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    gencuse çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.01.2014 Son online zamanı: 12.04.2014

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Post Kaşar peynirinin bazı kimyasal özelliklerinin belirlenmesi


    ÖZET

    Çalışmada Edirne ilinde marketlerde satışa sunulan kaşar peynirinin bazı kimyasal özellikleri incelenmiştir.
    Bu amaçla ; kaşar peynirlerinin kimyasal özelliklerinin incelenmesi doğrultusunda standartlara uygun olup olmadığının kontrolleri yapılmış olur.
    Bu kontrollerin düzgün bir şekilde yapılması sonucu ortaya daha iyi bir ürün çıkmasına yardımcı oluruz.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 33.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 10 Kez





    Konu mutlu_571 tarafından (25.01.2014 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Kars Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Ümit ÖZTEK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.08.2011, 12:41
  2. Kefirin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan 001
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.04.2011, 16:22
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.01.2011, 09:05
  4. Tritikale Hatlarının Tane Verimi ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi (Makale)
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan sk_mystery
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.10.2010, 23:40
  5. Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.04.2009, 15:24

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed