1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen secil47

Konu: Kefir ve Kımız Üretimi

  1. #1
    secil47 çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.10.2014 Son online zamanı: 08.04.2015

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Kefir ve Kımız Üretimi

    : Kefir ve Kımız Üretimi
    : Ppt
    : .......

    Kefir

    •Hafif alkolik


    •Gazlı (efervesan)


    •Beyaz ya da yeşilimsi renkli


    •Karnabahar şeklinde


    Kompozisyon

    •Elde edildiği bölgeye göre değişkenlik


    •Laktozu fermente eden mayalar alkol (etanol-%0.035-2.0) ve CO2 üretir


    •LAB laktozu laktik aside dönüştürür (%0.8-1.0)


    •Sınırlı proteoliz meydana gelir


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 965.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 24 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (28.10.2014 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.
    Busra Timur bunu beğendi.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Kefir Üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan busra55
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.07.2016, 14:24
  2. Kefir Üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan a.sena06
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.10.2013, 21:44
  3. Kefir Üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan mervec34
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.09.2013, 23:52
  4. kefir ve kımız sunumu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan thaliasel
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 19.03.2012, 17:39
  5. Kefir Birası Üretimi
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan haykan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.02.2011, 21:58

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed