1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    gommes çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.07.2010 Son online zamanı: 10.11.2012

    Mesajları
    6
    Konuları
    4
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Kırmızı Biber Salçası

    : Kırmızı Biber Salçası

    : Doc
    : Utku Balcı






    İÇİNDEKİLER
    BÖLÜM – I
    A. KIRMIZI BİBER HAKKINDA ÖN BİLGİ…………………………………... 1
    A.1. İKLİM İSTEĞİ…………………………………………………………………….. 2
    A.2. TOPRAK İSTEĞİ …………………...…………………………………………... 2
    A.3. EKİM NÖBETİ……….….………………………………………..………………. 3
    A.4. TOPRAK HAZIRLIĞI…………………………………..……………………….... 3
    A.5. EKİM VE DİKİM…...……………………………………..……………………. … 3
    A.6. GÜBRELEME……………………………………………..………………………. 3
    A.7. SULAMA……………………………………………………………………….. 3
    A.8. BAKIM…………………...…………………………………..…………………….. 3
    A.9. HASAT…………………………………………………………..…………………. 3
    A.10. MALİYET………………………………………………………..………………. 4
    B.KIRMIZI BİBERLERDE AFLATOKSİN OLUŞUMU………..……………4 B.1. ÖZET……………………………………………….……………………………4 B.2. GİRİŞ………………………………………………………………………………..5 B.3. MATERYAL VE METOT……………………………………………………….... ...6
    B.4. SONUÇ VE TARTIŞMA ………………………………………………………7
    C. AFLATOKSİNİN ZARARLARI………………………………………..………….13
    D. KIRMIZI BİBER İHRACATI VE SEKTÖRDEKİ SORUNLAR…………….13
    D.1. İHRACAT……………………………………………….………………………13
    D.2. SEKTÖRÜN MEVCUT SORUNLARI…………..………………..…………. 15
    D.3. AFLATOKSİNİN ÖNÜNE GEÇME YÖNTEMLERİ…………..…………... 16 D.4.KISA DÖNEMDE YAPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ...........................17
    D.5. UZUN DÖNEMDE YAPILMASI GEREKENLER…………….…………. ...17
    BÖLÜM-II
    A. SALÇA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ…………………………………………….. 19
    A.1. BİBERLERDEN PULP ÜRETİMİ..……………………………………………..19
    A.2. BİBERLERİN FABRİKAYA ALINMALARI…..…………………………… 19
    A.3. BİBERLERİN YIKANMASI……………………………………………………. 20
    A.4. BİBERLERİN AYIKLAMASI……………………………………………….21
    A.5. BİBERLERDEN PULP ELDE EDİLMESİ…………………….………….... 23
    A.6. PULPUN SALÇAYA KONSANTRE EDİLMESİ…………………………. …26
    A.7. SALÇANIN KUTULARA DOLDURULMASI…………………………... …...29
    A.8. KUTULARIN SOĞUTULMASI VE AMBALAJLAM…………………... ….31
    A.9.SALÇANIN KALİTE FAKTÖRLERİ……………..……………………………..31
    B. BİBER SALÇASININ DONDURULARAK SAKLANMASI….…………………….33 B.1.GİRİŞ….………..……………………………………..……………………………...33
    B.2. MATERYAL…………………………………………..……………………………... 34
    B.3.METOD……………………..……………………………………..…………………35
    B.4. SONUÇLAR VE TARTIŞMA…………………….……………………………...35
    C. KIRMIZI BİBER SALÇASI………………………………..………………….40
    C.1. ETİKET BİLGİLERİ……….…… ………………………………………………40
    C.2. KULLANILAN BİLEŞENLER VE FONKSİYONLARI……………………41
    D. KIRMIZI BİBER SALÇASININ AKIM ŞEMASI……………………………...42
    BÖLÜM – III

    A. HAZIR KEK……………….……………………………………..………………….. 43
    A.1. ETİKET BİLGİLERİ……………………………………..……………………… 43
    A.2 BİLEŞİMİNDEKİ MADDELER VE FONKSİYONLARI…………………. ..44
    B. LİMON SOSU……….……………………………………..…………………………..48
    B.1. ETİKET BİLGİLERİ………………………………..………………………….. …48
    B.2. BİLEŞİMİNDEKİ MADDELER VE FONKSİYONLARI……………….... 49
    C. KURU ÇORBA KARIŞIMI…………………………………..………………….....51
    C.1. ETİKET BİLGİLERİ………………..……………………………………………51
    C.2. BİLEŞİMİNDEKİ MADDELER VE FONKSİYONLARI…………….. ……52
    D. SALEP AROMALI İÇECEK TOZU…………..…………………………………...54
    D.1. ETİKET BİLGİLERİ ………………………………………………………...54
    D.1. BİLEŞİMİNDEKİ MADDELER VE FONKSİYONLARI…………………55
    KAYNAKÇA ………………………………………………………………………..57
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 41.8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 43 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Biber Salçası ve Tehlike Analizleri
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan Aynur Erdem1
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.11.2016, 21:04
  2. biber salçası sanayi profili
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan pppppp
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.05.2011, 11:25
  3. Kırmızı Biber Salçası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 01.06.2009, 16:22
  4. Biber Salçası Üretim Tesisi
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan masey
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.03.2009, 20:22
  5. biber salçası tüketimini etkileyen faktörler
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan fruktoz28
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.03.2008, 23:56

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed