3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    ulasM çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.12.2010 Son online zamanı: 30.11.2012

    Mesajları
    6
    Konuları
    6
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Kırmızı Et ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve

    Amaç
    Madde 1—
    Bu Yönetmeliğin amacı, kasaplık küçükbaş ve büyükbaş hayvanların teknik ve hijyenik
    şartları uygun tesislerde kesilmesi, kasaplık hayvanlardan elde edilecek etlerin ve sakatatların; muayenesi,
    gerekli teknik ve hijyenik şartlarda üretilmesi, soğutulması, muhafazası, parçalanması, mamul madde haline
    getirilmesi, ambalajlanması, paketlenmesi, nakledilmesi ile güvenli et ve ürünlerinin üretilmesini sağlamaktır.

    Kapsam
    Madde 2 —
    Bu Yönetmelik, kırmızı et ve et ürünlerini üreten gerçek ve tüzel kişiler ile resmi kuruluşlar
    tarafından kurulmuş ve kurulacak olan tüm kombina, mezbaha, soğuk depo tesisi, parçalama tesisi, mamul
    madde üretim tesisi, ambalajlama ve/veya paketleme tesisi, sakatat temizleme ve/veya işleme tesisi ve buralarda
    çalışanların sahip olması gereken teknik, hijyenik ve sağlık şartları ile bu yerlerin çalışma ve denetleme usul ve
    esasları ile bu Yönetmelik hükümlerine uyulmaması durumunda uygulanacak işlemleri kapsar.
    Bu Yönetmelik, gıda satış yerlerinde müşteri talebi üzerine reyonda yapılacak olan et parçalama işlemi ile
    bu işlemin yapıldığı reyondaki et parçalama masalarını ve bu iş yerlerine parçalanmak üzere getirilen etlerin

    muhafaza edildiği soğuk oda veya soğutucu dolapları kapsamaz.

    http://www.forumfood.org/zyr/indir.p...ffd2ac0353.pdf






  2. #2
    sucukcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sucukcu çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.10.2009 Son online zamanı: 30.04.2013

    Mesajları
    3
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Selamlar,
    3 yıldır kırmızı et üretim tesisinde çalışıyorum. Ayrıntılı bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.
    Msj sayım az olduğu için özel msjlara cvp veremiyorum. ...........@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz.


  3. #3
    mutlu_571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mutlu_571 çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.06.2008 Son online zamanı: 28.06.2014

    Mesajları
    499
    Konuları
    34
    Eklentileri
    38
    Kredisi
    2100
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı sucukcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,
    3 yıldır kırmızı et üretim tesisinde çalışıyorum. Ayrıntılı bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.
    Msj sayım az olduğu için özel msjlara cvp veremiyorum. ...........@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz.
    Forum Kuralları: kişisel iletişim bilgileri vermek, ForumFood işleyişi dışında dosya, bilgi, belge istemek/göndermek yasaktır.
    tekrarı halinde ceza alacaksınız. bilginize...

    HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.

    Yine dağların sevdası düştü yüreğime anne
    Kurşunların sevdası,
    Zulümlerden bıktım usandım
    Yüreğim kanıyor anne,
    Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş gider
    Dünya zulüm, zulüm kokar anne
    ...

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Süt ve Süt ürünleri staj raporu(güzel bi çalışma)
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan Roxio0621
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 22.07.2015, 09:46
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.08.2012, 16:59
  3. Kırmızı et üretim istatistikleri
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan gokhanozdemir
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.05.2011, 14:50
  4. alkol ve alkollü içki üretim tesislerinin dökme üretim yapabilme potansiyeli üzerinde
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan callaci
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.06.2010, 10:52
  5. Çalışma İzni ve Gıda Üretim izni HAzırlanması-Örnekli anlatım
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan brucella
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.03.2009, 23:12

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed