3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen NURULLAH

Konu: Kirmizi pancar üretimi

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09 Aug 08
    Yaş
    34

    Mesajları
    6
    Konuları
    6
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    0
    Kalan
    305

    Arrow Kirmizi pancar üretimi



    İÇİNDEKİLER SAYFA

    ÖZET
    1.KIRMIZI PANCARIN ÖZELLİKLERİ........…………………………….................... ........1
    1.1.Fiziksel Özellikleri....................................... .................................................. ................1
    1.2.Kimyasal Bileşimi.......................................... .................................................. ..............1
    1.3.Morfolojik Özellikleri....................................... .................................................. ...........2
    1.4.Depolama Süresi............................................ .................................................. ..............4
    1.5.Türkiye ve Dünya’daki Üretim Miktarları........................................ .............................4
    1.6.İşlendiği Ürünler........................................... .................................................. ...............5
    2. ÜRETİMLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİLER...………………………...…….……..…….....5
    2.1. Pancarların Yıkanması......................................... .................................................. ......6
    2.2. Pancarların Haşlanması........................................ .................................................. ......6
    2.3. Pancarların Soyulması......................................... .................................................. .......6
    2.4. Pancarların Kıyılması ve Dolum............................................. .....................................6
    2.5. Salamura Eklenmesi ve Kapama İşlemi............................................ ...........................6
    2.6. Pastörizasyon işlemi............................................ .................................................. .......6
    3. KIRMIZI PANCAR TURŞUSU AKIŞ ŞEMASI…………………………………….........8
    4. ÖN İŞLEMLER VE BU AMAÇLA KULLANILAN MAKİNELER..................................9
    4.1.Yıkama................………………………………………………...…………………….9
    4.1.1.Yıkama Teknesi........................................... .................................................. ......10
    4.1.2.Ot ve Taş Tutucular......................................... .................................................. ..11
    4.2.Ayıklama...................................... .................................................. ..............................12
    4.3.Doğrama....................................... .................................................. ..............................12
    5. ÜRETİMDE KULLANILAN MAKİNELER VE YARDIMCI ELEMANLAR......................................... .................................................. .............................14
    6. DOLUM VE KAPATMA SİSTEMLERİ........................................ ...................................16
    7. SALAMURA MALZEMELERİ………………………………………......................…. .21
    7.1.Tuz………………………………………………………...…………………………21
    7.2. Sirke…………………………………………………………………………...…….21
    7.3. Su…………………………………………………………………………………....21
    8.PASTÖRİZASYON……………………………………………………………………....22
    9. ETİKETLEME , KOLİLEME VE DEPOLAMA.......................................... ....................23
    10. KULLANILAN AMBALAJ VE ÖZELLİKLER........................................ ....................26
    10.1. Kimyasal Dayanıklılık...................................... .................................................. ......26
    10.2.Isıl Genleşme, Ani Sıcaklık Değişimine (Isıl Şok) Dayanımı.................................26
    10.3. İç Basınç Dayanımı.......................................... .................................................. ......27
    10.4. Darbe Dayanımı.......................................... .................................................. ...........27
    10.5. Dikey Eksende Sıkıştırma Dayanımı.......................................... .............................27
    10.6. Renk.............................................. .................................................. .........................27
    11. KAYNAKLAR………………………………………………………………………28




    Dosya Türü: Doc
    Şifresi: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 4,59 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 30 Kez

    yusufcukur bunu beğendi.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    20 Oct 12

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Kirmizi pancar üretimi

    Mail adresinize paylaşım talebiniz forumda yasaktır, bilginiz olsun...
    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (21-10-2016 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    20 Oct 16
    Yaş
    26

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Kirmizi pancar üretimi

    Mail adresinize paylaşım talebiniz forumda yasaktır, bilginiz olsun...
    Dosyayı buradan indirebilirsiniz.
    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (21-10-2016 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Kırmızı pancar suyundaki betalainlerin ısıl stabilitesi tezi
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan moonknight
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 21-09-2015, 20:35
  2. Pancar Şekeri Üretim Teknolojisi
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan bulentYilman
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15-02-2008, 13:23
  3. Yüksek tansiyona pancar takviyesi
    Güncel Haberler forum içinde, yazan yelly
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27-11-2007, 20:07
  4. Kurkumin, Klorofil ve Pancar Rengi
    Gıda Katkı Maddeleri ve Temizlik Maddeleri forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 25-07-2007, 17:02
  5. Kirmizi Pul Biberin Uretiminde Kullanilan Yeni Teknolojiler
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 28-04-2007, 03:51

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed