1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: köfte haccp

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    01 Oct 09

    Mesajları
    6
    Konuları
    6
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart köfte haccp



    1. Ürün ismi
    Köfte
    2. Ürün bileşenleri
    Dana kıyma, sıvıyağ, salça, baharat, yumurta, maydanoz, patates, havuç, domates, sivri biber, kuru soğan, sarımsak
    3. Servis şekli
    Merkezi ısısı en az 72°C’de 2 dak. olacak şekilde pişirildikten sonra, sıcaklığı 65°C’nin üzerinde olmak şartıyla tabldot veya tabakla servise sunulmaktadır
    4. Kullanıcı
    Hastalar ve refakatçiler
    5. Muhafaza koşulları
    Min. 65°C’de max. 3 saat muhafaza edilir. Uzun süreli muhafaza edilecekse 4°C’
    6. Nerede tüketime sunulacak
    Hastane
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 86,8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 80 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. İnegöl Köfte Üretimi İş Akış Şeması
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-09-2008, 08:54
  2. kasap köfte uretım teknıgı
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan gulin8577
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-02-2008, 14:26
  3. çiğ köfte :) :) :)
    Et ve Sebze Yemekleri forum içinde, yazan tuanabelit
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-10-2007, 02:48
  4. İçli Köfte (istek üzerine)
    Et ve Sebze Yemekleri forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 19
    Son Mesaj: 08-10-2007, 08:21
  5. Analı Kızlı Köfte
    Et ve Sebze Yemekleri forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 23
    Son Mesaj: 02-10-2007, 13:43

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed