1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Konu: Kokoreçte Yeni Trend
-
21.04.2015, 11:14 #1
Üyelik tarihi: 07.02.2007 Son online zamanı: 11.07.2013
- Mesajları
- 0
- Konuları
- 12068
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 5
Kokoreçte Yeni Trend
Kokoreç, Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetleri arasında şüphesiz ön sıralarda geliyor. Fakat sağlık açısından gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz?
Son dönemde sağlık açısından gönül rahatlığıyla yiyebileceğimiz ve aynı doyumsuz tadı alabileceğimiz ?Et Kokoreç? sofralarımızdaki yerini aldı. Et kokorecin ustalarından Günaydın Steakhouse?un Şefi Osman Şengül, bu enfes yemeği şöyle tarif ediyor:
 ?Kuzunun sırt yağı ve etinden bir miktar alınıp ızgaraya gösteriliyor. Bir taraftan da 200 derecede döküm tabak kızdırılıyor. Tarifin en önemli noktası etlerin kesimi... Kesilen etler ayrıca zırhtan da geçiriliyor.  Sonra etler 200 derecede kızmış döküm tabakta pişirilmeye başlıyor. Pişerken tuz, kekik, pul biberi ekleniyor.  Pişen et kokoreç kızarmış ekmekle servis ediliyor.?
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Gıda sektöründe 6 yeni trend
Genel forum içinde, yazan OzanAYorum: 0Son Mesaj: 22.08.2017, 08:42 -
Yeni trend çiğ beslenme
Kültür - Sanat forum içinde, yazan OzanAYorum: 0Son Mesaj: 16.03.2017, 12:30 -
Beslenmede yeni trend!
Beslenme forum içinde, yazan OzanAYorum: 0Son Mesaj: 01.12.2015, 11:17 -
Tarımda yeni trend!
Tarım forum içinde, yazan OzanAYorum: 0Son Mesaj: 18.11.2015, 09:57 -
Yeni Trend Baş Denetçi Eğitimi
Altı Sigma, BRC, 5S ve Diğerleri forum içinde, yazan Oğuz PelikliYorum: 6Son Mesaj: 08.06.2014, 11:38
Yer imleri