3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    ultumerme çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.06.2012 Son online zamanı: 07.05.2016

    Mesajları
    4
    Konuları
    4
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Konserve üretimi otoklav kullanimi

    Arkadaşlar lütfen yardimci olun çok önemli,
    manuel otoklav sterilize aşamasinda salamurali ürünlerin kapak ve alt kenet kisimlarinda çitlama yalanci bombaj meydana geliyor.

    Yuvarlak teneke kutu 5/1 153*242

    lütfen yardimci olun coook cok önemli neden olabilir ?


    şimdiden teşekkürler






  2. #2
    vardante çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.10.2008 Son online zamanı: 20.08.2020

    Mesajları
    54
    Konuları
    17
    Eklentileri
    8
    Kredisi
    405
    Harcanan
    1
    Kalan
    404
    Hangi ürünü hangi sıcaklık ve basınçta sterilize ediyorsunuz?


  3. #3
    elmir çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.06.2012 Son online zamanı: 13.03.2020

    Mesajları
    7
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    11
    Kalan
    44
    basinci artirin

    Dunya gozel olsaydi,doguldugumuzda aglamaz,olduyumuzde yuyulmazdig.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Konserve Üretimi 1
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan m_kavci
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.07.2014, 12:03
  2. konserve fabrikası ve konserve hakkında genel bilgi; konserve fabrikası atık suyu
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan murat55
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.03.2014, 13:43
  3. Konserve üretimi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan turkoloji
    Yorum: 30
    Son Mesaj: 12.11.2011, 23:36
  4. Konserve Üretimi 2
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan chilekimm
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.05.2011, 14:42
  5. konserve balık üretimi
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan prolbg
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.03.2010, 11:25

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed