6 sonuçtan 1 ile 6 arası
  1. #1
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Kritik Kontrol Noktaları için bir öneri

    Kritik Kontrol Noktalarınız için HACCP planlarınızda yapmış olduğunuz tablodaki bilgileri bütün işçilerinizin ve misafirlerinizin anlayacağı şekilde her KKN için güzel bir düzenleme yapın.

    Bunları dikkat çekecek bir renkte ve yazıyla yazın.

    Bunları ya ayaklı panolarla ya da koruyucularla üretim hatlarındaki KKN'a asın (Tabiki yerine göre koruyucu kaplı olmasınd afayda var).

    Böylece bütün personeliniz KKN'nin ne olduğu ve neresi olduğu konusunda daha da bilinçlenecektir.






  2. #2
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    evet çok güzel bi fikir saolun


  3. #3
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    denetimde tetkikci bize böyle bir öneri yapmıştı hala dikkate alıp yapmadık valla oğuz bey şimdi 2 kg kırmız boya aldırıp hepsini kırmızıya boyuyorum teşekkürler öneriniz için


  4. #4
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    güzel öneri teorikten çok göze hitap


  5. #5
    gmdincer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gmdincer çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.06.2007 Son online zamanı: 05.11.2018

    Mesajları
    109
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    3
    Kalan
    52
    evet güzel bir öneri. biz bunu uyguluyoruz. ve herkes KKN leri biliyor.


  6. #6
    fatihalt çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.05.2007 Son online zamanı: 18.11.2011

    Mesajları
    1924
    Konuları
    184
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    teşekkürler


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan sercu5435
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 15.12.2018, 08:48
  2. Yorum: 10
    Son Mesaj: 30.09.2016, 11:32
  3. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 44
    Son Mesaj: 17.11.2015, 15:25
  4. Hamsi Marinasyonunda Kritik Kontrol Noktaları (KKN)
    Su Ürünleri forum içinde, yazan gokhanozdemir
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.04.2011, 22:43
  5. HACCP tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan mataaimasho
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.10.2009, 22:58

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed