1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Didem SALİCİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Didem SALİCİK çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.11.2007 Son online zamanı: 01.11.2019

    Mesajları
    722
    Konuları
    152
    Eklentileri
    37
    Kredisi
    1956
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Kuvvetli Asit Kuvvetli Baz Titrasyonları

    Prof. Dr. Mustafa DEMİR


    Bütün titrasyonlarda

    1) Eşdeğerlik noktasından önceki

    2) Eşdeğerlik noktasındaki

    3) Eşdeğerlik noktasından sonraki
    pH derişimi incelenir.






    Kuvvetli bir Asitin Kuvvetli bir Bazla
    Titrasyonu için Yük Denkliği
    Eşitliğinden Titrasyon Eğrisinin
    Türetilmesi



    Devamı...


    Dosya türü: powerpoint




          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 324.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 9 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. şarapta serbest SO2,genel asit (sülfürik asit cinsinden ) tayini
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan Elçin_
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.10.2010, 13:42
  2. Beyaz Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Asit Oluşturma...
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan tunasert
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.04.2010, 21:47
  3. asit ve bazlar
    Analitik Kimya forum içinde, yazan püsük_20
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 31.03.2009, 10:34
  4. pektin ve asit
    Gıda Katkı Maddeleri ve Temizlik Maddeleri forum içinde, yazan mentol
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.01.2009, 22:21
  5. Askorbik Asit Yöntemi ile Fosforik Asit (Fosfor) Tayini
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan turkoloji
    Yorum: 13
    Son Mesaj: 15.06.2007, 10:45

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed