Eşsiz konumu ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, Ramazan ayına özel iftar menüsü hazırladı.

Ramazan akşamları Lacivert?in enfes manzarası ve birbirinden lezzetli yemekleriyle daha da keyifli olacak.

Manzarası ve kalitesiyle İstanbul?un en seçkin restoranlarından biri olan Lacivert?in, Ramazan ayına özel hazırladığı geleneksel tatların en iyi örneklerinin yer aldığı menüsü, iftar sofralarına lezzet katıyor.

Lacivert?in Executive şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı iftar menüsünün başlangıcında Konya küflü peynir, İsli Çerkez peyniri, Kars gravyer, dana kaburga füme et, Kayseri kuş gözü pastırması, Manda kaymağı, Sivas Eğriçayır süzme balı ve Medine hurma gibi lezzetlerin bulunduğu ?İftariye tabağı? sunuluyor. Hemen arkasından servis edilen ?Antep usulü zeytinyağlı kuru patlıcan dolması? ile ?Sebzeli ve tavuklu yarma buğday çorbası? tatlarıyla damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. ?Kıymalı börek? ve Kaz dağları otlarından hazırlanan ?Mücver? ise ana yemeğe yumuşak bir geçiş yapmanızı sağlıyor. Bu lezzetli menüde ana yemek için misafirlere ?Kırklareli kuzusundan pehli, Kavılca ve siyez bulgurlu pilav? veya ?Çam sakızlı patlıcan püresi üzerinde minekop balığı? alternatif olarak sunuluyor.

Birbirinden güzel lezzetlerin sunulduğu Lacivert?in iftar menüsünde Ramazan?ın en meşhur tatlılarından ?Güllaç? ve ?Kaymaklı ekmek kadayıfı? gibi lezzetlerin yanı sıra ?Bademli keşkül? ve ?Tahini Hatay kabak tatlısı? gibi tatlılar da bu özel menüyü taçlandırıyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı?ndan hareket eden Lacivert?in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

İftar Menüsü Kişi Başı 170 TL (KDV Dahil)

Rezervasyon için Tel: 0216 413 37 53 -0216 413 42 24