1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Laktoz

  1. #1
    gsaygi çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.06.2009 Son online zamanı: 25.08.2014

    Mesajları
    16
    Konuları
    13
    Eklentileri
    12
    Kredisi
    605
    Harcanan
    0
    Kalan
    605

    Standart Laktoz

    Laktoz ve Kullanım Alanları

    Laktoz, doğada yalnız sütte bulunan süt şekeri de denilen bir disakkarit.Sütün en önemli karbonhidratıdır. Sütün aromasında önemli bir payı bulunmaktadır.
    Glikoz ve galaktozdan meydana gelmiş bir disakkarit olan laktozun, inek sütündeki oranı ortalama % 4,8, anne sütünde % 7' dir. Koyun sütünde % 4,6, keçi sütünde de ortalama % 4,0 oranında yer alır.

    Kullanım Alanları
    Bebek Beslenmesinde Laktoz Kullanımı


    Devamı…


    Dosya Türü: ppt
    Şifre:www.forumfood.net


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 404.8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 12 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Laktoz İntoleransı
    BESLENME forum içinde, yazan redgold
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.12.2012, 23:55
  2. laktoz intoleransı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan dgoksuluk
    Yorum: 29
    Son Mesaj: 24.09.2009, 08:32
  3. Laktoz tayini
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan kalite13
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 14.05.2009, 11:33
  4. laktoz
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan fosfat111
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 02.12.2008, 16:01
  5. Laktoz üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Atalay
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.10.2008, 12:30

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed