1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    yasiven çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2008 Son online zamanı: 03.12.2008

    Mesajları
    6
    Konuları
    5
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart laktoz üretimi

    Production of lactose
    By Sten Berntsen, APV Nr. Vium Development Centre

    Introduction
    Production of cheese has always created large amounts of whey and therefore cheesemakers have always been faced with the question "What do we do with the whey?".
    .......


    Dosya Türü : pdf
    Şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 5.49 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 20 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Laktoz
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan gsaygi
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.09.2009, 22:04
  2. Laktoz tayini
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan kalite13
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 14.05.2009, 11:33
  3. Laktoz Üretimi (endüstriyel mikrobiyoloji)
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan selim84
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.05.2009, 19:06
  4. laktoz
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan fosfat111
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 02.12.2008, 16:01
  5. Laktoz üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Atalay
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.10.2008, 12:30

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed