T.C.
SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
Sanayi Araştırma ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

MAKARNA ÜRETİM TESİSİSANAYİ PROFİLİ

Revize Eden
Rahmi AYYILDIZ
Endüstri Mühendisi

ANKARA-1997

I.BÖLÜM



1. EKONOMİK DEĞERLENDİRME

1.1. YATIRIMIN KONUSU

Makarna, durum buğdayı irmiğinin su ve diğer zenginleştirici maddelerle (vitamin bileşikleri) karıştırılıp, istenilen şekil verildikten sonra kurutularak elde edilen yarı hazır bir gıda maddesidir. Günümüzde makarna üretimleri yüksek teknoloji ürünü, sert üretim yapan modern makinalarla yapılmaktadır.

Konu Tekrarı...

Kilit + Çöp...

İlgili Link:
http://www.forumfood.net/makarna-ure...sanayi+profili