3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen esma u

Konu: Maret Sucuk Staj Defteri

  1. #1
    esma u çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.07.2012 Son online zamanı: 20.12.2012

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Maret Sucuk Staj Defteri

    İÇİNDEKİLER

    1. MARET A.Ş. TARİHÇESİ
    2. MARET A.Ş. FABRİKA TANITIMI
    3. MARET A.Ş ORGANİZASYON ŞEMASI
    4. MARET A.Ş. FABRİKA TEKNİK BİLGİLERİ VE KAPASİTESİ
    4.1 TEKNİK BİLGİLER
    4.2 TAM KAPASİTEDE YILIK ÜRETİM
    4.3 MARET A.Ş. FABRİKA ÜRETİM YERLEŞİM PLANI
    4.4 MARET A.Ş. FABRİKA ÜRETİM AKIŞ ŞEMASI
    5. MARET A.Ş. ÜRETİM BÖLÜMLERİ VE TANITIMI
    5.1 KAPALI HAYVAN PADOKLARI
    5.2 SIĞIR VE KOYUN VETERİNER KONTROLÜ
    5.3 KESİM HANE - SIĞIR HATTI
    5.4 KESİMHANE - KOYUN HATTI
    5.5 ET VE YAĞLARIN KALİTE KONTROLÜ
    5.6 SAKATAT İŞLEME BÖLÜMÜMÜ
    5.7 PARÇALAMA / ET KEMİK AYIRMA
    5.8 HAMBURGER KÖFTESİ YAPIMI / PAKETLEME
    5.9 RENDERİNG
    5.10 ET MAMÜLLERİ BÖLÜMÜ
    5.10.1 Salam ve Sosis Yapımı
    5.10.2 Sucuk ve Kavurma Yapımı
    5.10.3 Dana Hindi Döner Ambalajlama
    6. MARET A.Ş. DE ÜRETİLEN BAZI ET ÜRÜNLERİ
    6.1 ÜRTİLEN SOSİS TÜRLERİ
    6.2 ÜRETİLEN SUCUK TÜRLERİ
    6.3 ÜRETİLEN SALAM TÜRLERİ
    6.4 ÜRETİLEN HAMBURGERLER
    7. KİMYA LABORATUARI
    7.1 KİMYA LABORATUARINDA KULLANILAN İNDİKATÖRLER
    7.2 KİMYA LABORATUARINDA YAPILAN ANALİZLER
    7.2.1 ET VE ET MAMÜLLERİNDE YAĞ ANALİZİ
    7.2.2 ET VE ET MAMÜLLERİNDE PH ANALİZİ
    7.2.3 ET VE ET MAMÜLLERİNDE TUZ TAYİNİ
    7.2.4 ÇORBADA TUZ TAYİNİ
    7.2.5 ÇORBADA, ET VE ET MAMULLERİNDE NEM TAYİNİ
    7.2.6 ET VE ET MAMULLERİNDE PROTEİN TAYİNİ
    7.2.7 SU AKTİVİTESİ ÖLÇÜMÜ
    7.2.8 KÜL TAYİNİ
    5.2.9 SUDA PH, TOPLAM SERTLİK VE SERBEST KLOR ANALİZİ
    7.3 KİMYA LABORATUARINDA BULUNAN ALET VE EKİPMANLAR
    7.4 KİMYA LABORATUARINDA KULLANILAN SIVI KİMYASALLAR
    7.5 KİMYA LABORATUARINDA KULLANILAN KATI KİMYASALLAR
    8. MİKROBİYOLOJİ LABORATUARI
    8.1 MİKROBİYOLOJİ LABORATUARINDA BULUNAN ALET VE
    EKİPMANLAR
    8.2 MİKROBİYOLOJİ LABORATUARINDA YAPILAN ANALİZLER
    8.2.1 STAPHYLOCOCCUS AUREUS TESPİTİ
    8.2.2 BAHARATTA KÜF – MAYA TESPİTİ
    8.2.3 TPC ( TOPLAM CANLI ) SAYIMI
    8.2.4 SALMONELLA TESPİTİ
    8.2.5 TOPLAM KOLİFORM, FEKAL KOLİFORM, E. COLİ TESPITİ
    8.2.6 EL SWABI ALMA YÖNTEMİ
    8.2.7 YÜZEY SWABI ALMA YÖNTEMİ
    9. EKLER
    9.1 ÖĞRENCİNİN ÖZGEÇMİŞ FORMU
    9.2 STAJ EĞİTİM ÇALIŞMASI GÜNLÜK DEVAM ÇİZELGESİ
    9.3 STAJ HAKKINDA GÖRÜŞLERİM

    1. MARET A.Ş. TARİHÇESİ
    Toplumumuzun dengeli beslenmesi için gerekli olan et ve et mamullerinin hijyenik şartlarda en yeni teknolojiye göre üretimini sağlamak ve ihracat imkanları oluşturmak amacıyla , 1984 yılının ocak ayında Koç Holding A.Ş. liderliğinde proje çalışmalarına başlanmıştır.
    Fransız Sogelerg firması ile teknik müşavirlik ve mühendislik anlaşması yapıldıktan sonra ön fizibilite çalışmaları proje ekibi ile birlikte yürütülmüş , yerli ve yabancı uzmanlarla yapılan uzun ve detaylı çalışmalar neticesinde projenin ana hatları otaya çıkmıştır. 1984 yılının Kasım ayında Maret A.Ş. kurulmuş, teşvik belgesi alınmıştır. 1985 yılının 1 Ekim’inde İstanbul ili Kartal ilçesi Tepeören köyünde iki yüz dönümlük bir arazi satın alınarak bu büyük entegre tesisin inşaat faaliyetleri başlatılmıştır.
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 26.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 160 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (16.07.2012 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.
    mithatt bunu beğendi.

  2. #2
    muhammedyavuz49 çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.10.2017 Son online zamanı: 12.04.2018

    Mesajları
    3
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105
    parola ne acaba


  3. #3
    Sorumlu Yönetici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sorumlu Yönetici çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.02.2007 Son online zamanı: 01.06.2021

    Mesajları
    167
    Konuları
    17
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    106
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı muhammedyavuz49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parola ne acaba
    Dosya Şifresi : www.forumfood.net


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. staj defteri
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan mavi_sakal
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 26.06.2020, 12:40
  2. maret staj dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan moonknight
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 07.03.2015, 01:48
  3. tai staj defteri
    DİĞER KONULAR forum içinde, yazan kkaya19
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.05.2010, 22:15
  4. staj defteri
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan meiko
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 08.05.2010, 17:26
  5. Maret Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan aravan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.03.2008, 19:07

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed