Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: mayonez

  1. #21
    Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinan COSKUN çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2007 Son online zamanı: Dün

    Mesajları
    1655
    Konuları
    4126
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2737
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici

    Standart Cvp: mayonez

    Haftanın konusu toparlanıp ilk mesajda eklenti haline getirilmiştir. Umarım derli toplu bişey olmuştur. Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim. Tüm katılımcılara +5 rep verilmiştir bu arada rep olayı yüzünden diğer haftanın konularına boş mesaj çekmeyin, mesajları dökümana girenlere rep verilmiştir...






  2. #22
    AKBABA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AKBABA çevrimdışı Üyelik tarihi: 30.04.2008 Son online zamanı: 16.09.2014

    Mesajları
    36
    Konuları
    23
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    705
    Harcanan
    0
    Kalan
    705
    proses akış diyagramı da benden
    http://s3.dosya.cc/MayonezProsesAk__Diyagram_1.doc.html


  3. #23
    akin-ozdemir çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.06.2008 Son online zamanı: 12.06.2008

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    merhaba arkadaslar
    mayonezle ilgili baktıgım tum kaynaklarda pastorizasyon ile ilgili yeterli açıklama yok..
    bu konuyla ılgılı kac dakıka yapılmalı kac derecede yapılmalı bu konuyla ilgili ayrıntılı bılgı verebılecek arkadaslarım varsa sevınırım..


  4. #24
    ugur352 çevrimdışı Üyelik tarihi: 23.09.2007 Son online zamanı: 15.04.2021

    Mesajları
    33
    Konuları
    13
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    64
    Kalan
    191
    mayonez kabak çekirdeği yağından çok daha güzel oluyor .....


  5. #25
    aysentika çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.02.2007 Son online zamanı: 09.07.2012

    Mesajları
    91
    Konuları
    29
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    563
    Harcanan
    0
    Kalan
    563
    pastörizasyonu ile ilgili fazla kaynak olmamasının sebebi genel olarak soğuk proses yapılması. en azından benim bildiğim. bizim işletmede de pastörize sıvı yumurta kullanımı şartıyla soğuk proses ile mayonez üretimi yapılıyor. bu da benim için yeni bir bilgi, proses aşamasında ısıtılarak karıştırma yani teşekkürler


  6. #26
    yavuz7779 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yavuz7779 çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.08.2008 Son online zamanı: 29.09.2021

    Mesajları
    69
    Konuları
    19
    Eklentileri
    8
    Kredisi
    427
    Harcanan
    45
    Kalan
    382
    paylaşım için çok teşekkürler arkadaşlar çok faydalı bilgiler oldu


  7. #27
    ldpud03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ldpud03 çevrimdışı Üyelik tarihi: 01.11.2007 Son online zamanı: 11.06.2019

    Mesajları
    153
    Konuları
    73
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    233
    Harcanan
    0
    Kalan
    233
    Haftanın konusuna bakınca bugün gördüğüm rüyam aklıma geldi.ben mayonezi hiç sevmem ketçabıda ama rüyamda mayonezli karışık değişik bir yemek yiyodum.Nasıl yedim anlamıyorum


    MAYONEZ:
    2 yumurta
    2 çorba k. sirke
    yarım limon
    1 çay k. tuz
    2,5 su b. çiçek yağı
    HAZIRLANIŞI:
    Mikserin kabına iki yumurta sarısını alın. Üzerine
    sirkeyi,limonu,tuzu ve az miktarda sıvıyağı ekleyin.
    Çırpmaya başlayın. Yavaş yavaş sıvıyağ ilave ederek
    çırpmayı sürdürün. Kıvam çok koyu olursa az miktarda
    su da ekleyebilirsiniz. Ev yapımı,hijyenik ve maliyeti çok
    uygun bir mayonez tarifi..


  8. #28
    ismail marangoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ismail marangoz çevrimdışı Üyelik tarihi: 11.03.2010 Son online zamanı: 24.07.2014

    Mesajları
    6
    Konuları
    5
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    sana baglı olarak 1 yıl sartların daha ıyıse daha fazlada verebilirisn raf omrunu uzatmak kullandııgın ambalaj ve uyugladığın proses sartlarına baglı olarak uzayabilir.


Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. KETÇAP ve MAYONEZ
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan mertalver
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.04.2020, 17:57
  2. Mayonez Fabrikası Fizibilitesi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan damla54
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.03.2011, 23:48
  3. Mayonez
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan arven
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.05.2009, 16:19
  4. Ketçap ve mayonez
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan CEM1981
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 01.03.2009, 19:30
  5. Ketcap ve Mayonez
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 30.05.2008, 12:13

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed