1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    zeynepozturk çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.03.2013 Son online zamanı: 02.06.2020

    Mesajları
    8
    Konuları
    6
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    12
    Kalan
    143

    Standart Meyve-Sebze Suyu Üretimi (İngilizce)

    : Processing of Fruit and
    Vegetable Beverages
    : Pdf
    : José I. Reyes-De-Corcuera, Renée M. Goodrich-Schneider, Sheryl A. Barringer and Miguel A. Landeros-Urbina

    Processing of Fruit and Vegetable Beverages

    1. Introduction

    1.1. Classification and regulations


    In 2011, world fruit production was 638 million metric tonnes (MT). China, India, Brazil, USA, Italy, Indonesia, and Mexico are the largest producers, accounting for 51% of theworld production (FAO, 2010).An important portion of fruit production is processed into juice, but data on processed juice processing are readily available for only a few countries. Table 15.1 summarizes the production of the major fruits used for processing of juices and nectars in the world; the third column of Table 15.1 shows the 2010 sum of the production of fruit by the five largest producers of each of the fruits. These fruits were selected because they are typically used for juice processing. Juices are defined as mechanically extracted juices from fruits or vegetables to which no water or other exogenous substances are added. Juices are commercializedas single-strengthorconcentrates, as 100% from a particular fruit or, less often but increasingly commonly, as blends (CODEX STAN 247-2005).

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 359.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 5 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (14.05.2016 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Meyve Sebze Suyu Üretim Teknolojisi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan ertugrul_165286
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.07.2016, 11:36
  2. Sebze suyu üretimi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan ultumerme
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.05.2016, 14:29
  3. Meve Sebze İşleme Teknolojisi Lab Raporu (M.Suyu Konsantresinden Meyve Nektarı Yapım)
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan Pelargonidin
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.10.2011, 01:10
  4. Meyve Suyu Staj Raporu (İngilizce)
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan class33
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.07.2010, 14:56
  5. Kurutulmuş meyve ve sebze üretimi
    Yatırım projeleri forum içinde, yazan dusrengim
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.03.2008, 12:55

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed