Sayfa 1/3 123 SonSon
536 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Meyve, Sebze ve Türevleri

  1. Enzymatic properties on browning of fresh-cut potato

    Konu Bilgileri: haci69 , 17.10.2020 13:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 233
    17.10.2020, 13:26 Son mesaja git
  2. vişne reçeli üretimi

    Konu Bilgileri: zeynep__hatipoglu , 12.08.2009 12:52
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,737
    08.06.2020, 21:36 Son mesaja git
  3. Meyve suyu sanayinde enzimatik uygulamalar

    Konu Bilgileri: emreyılmazoğlu , 09.12.2012 14:37
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,894
    23.12.2019, 15:25 Son mesaja git
  4. Kuru kayisi iş akiş süreci

    Konu Bilgileri: cmfdn44 , 21.11.2019 06:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 688
    21.11.2019, 06:01 Son mesaja git
  5. Erik çeşitleri

    Konu Bilgileri: sonkahraman , 04.12.2008 23:55
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,720
    15.04.2019, 10:49 Son mesaja git
  6. Haşlanmış Nohut Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 08.11.2016 10:09
    haşlanmış, nohut
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,610
    19.03.2019, 20:07 Son mesaja git
  7. Üzümsü Meyveler

    Konu Bilgileri: Seda16 , 14.03.2019 15:00
    Çilek, üzüm, üzümsü meyveler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 816
    14.03.2019, 15:00 Son mesaja git
  8. Salça Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: Ertan26 , 09.02.2018 15:06
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,883
    22.12.2018, 09:54 Son mesaja git
  9. Yıkanmış Meyve Sebze Üretimi

    Konu Bilgileri: mek38 , 19.06.2018 12:32
    yıkanmış meyve sebze
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,626
    19.06.2018, 12:32 Son mesaja git
  10. Zeytin Ürün Tanıtım Kartı

    Konu Bilgileri: invertaz , 18.04.2017 15:19
    Ürün, zeytin
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,594
    19.01.2018, 14:03 Son mesaja git
  11. Konserve üretimi otoklav kullanimi

    Konu Bilgileri: ultumerme , 29.03.2016 07:55
    konserve, üretimi
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,153
    09.12.2017, 17:22 Son mesaja git
  12. Likopen

    Konu Bilgileri: berat , 21.11.2014 14:07
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,064
    30.11.2017, 17:47 Son mesaja git
  13. Kuru Kayısıda Kükürt Analizi

    Konu Bilgileri: YUSUF SARIKAYA , 15.11.2017 17:50
    kuru kayısı, kükürtdioksit tayini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,614
    15.11.2017, 17:50 Son mesaja git
  14. Reçel Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: kayarramazan , 30.04.2015 10:28
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,404
    15.11.2017, 17:26 Son mesaja git
  15. Sebze Ve Meyve Konserveleri Üretimi

    Konu Bilgileri: comin , 23.10.2017 21:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,809
    23.10.2017, 21:28 Son mesaja git
  16. bamya turşusu üretimi

    Konu Bilgileri: murat4322 , 29.09.2017 10:40
    bamya, turşusu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,266
    29.09.2017, 10:40 Son mesaja git
  17. Anket Anket: Mantar Üretimi

    Konu Bilgileri: Elaaa , 21.09.2017 21:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,343
    21.09.2017, 21:01 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,296
    29.08.2017, 15:16 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3,229
    18.05.2017, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,598
    22.04.2017, 12:15 Son mesaja git
  18. Salça Üretimi

    Konu Bilgileri: mervecinar03 , 01.01.2017 22:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,043
    01.01.2017, 22:24 Son mesaja git
  19. Şeftali Nektarı

    Konu Bilgileri: ygtsercan , 19.12.2016 22:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,323
    19.12.2016, 22:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,663
    23.11.2016, 19:36 Son mesaja git
  20. Biber Salçası ve Tehlike Analizleri

    Konu Bilgileri: Aynur Erdem1 , 13.11.2016 21:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,675
    13.11.2016, 21:04 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,755
    23.10.2016, 03:19 Son mesaja git
  21. domates salçası soğuk ve sıcak işleme

    Konu Bilgileri: bugboys , 23.10.2016 03:13
    domates, salçası
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,132
    23.10.2016, 03:13 Son mesaja git
  22. Portakal Suyu Üretimi

    Konu Bilgileri: mrva , 21.10.2016 15:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,766
    21.10.2016, 15:47 Son mesaja git
  23. Turunçgil Sularında Acılığın Giderilme Yöntemleri

    Konu Bilgileri: ETG , 15.10.2016 20:45
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,413
    ETG
    15.10.2016, 20:45 Son mesaja git
  24. Badem-bitkisi-ve-özellikleri

    Konu Bilgileri: merveeeee , 24.07.2016 14:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,919
    24.07.2016, 14:45 Son mesaja git
  25. Post Meyve Sebze Suyu Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: ertugrul_165286 , 03.07.2016 11:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,246
    03.07.2016, 11:36 Son mesaja git
  26. Bitki Kimyası ve Analiz Yöntemleri

    Konu Bilgileri: aykül , 02.07.2016 09:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,750
    02.07.2016, 09:59 Son mesaja git
  27. Sanayi tipi domates çeşitleri

    Konu Bilgileri: Oğuz Pelikli , 01.10.2007 14:40
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 7,667
    27.05.2016, 14:32 Son mesaja git
  28. Post Turşu çeşitleri üretimi

    Konu Bilgileri: mkiziltay , 20.05.2016 22:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,559
    20.05.2016, 22:43 Son mesaja git
  29. Gıdaların Isıl İşlemlerle Muhafazası

    Konu Bilgileri: motag , 13.05.2016 13:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,501
    13.05.2016, 13:01 Son mesaja git
  30. Meyve-Sebze Suyu Üretimi (İngilizce)

    Konu Bilgileri: zeynepozturk , 11.05.2016 13:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,524
    11.05.2016, 13:34 Son mesaja git
  31. Thumbs up Sebze suyu üretimi

    Konu Bilgileri: ultumerme , 07.05.2016 14:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,632
    07.05.2016, 14:29 Son mesaja git
  32. Kabin Kurutma-Maydanoz Kurutma Deneyi

    Konu Bilgileri: s.gulec , 03.04.2016 09:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,132
    03.04.2016, 09:47 Son mesaja git
  33. Vegetable Canning

    Konu Bilgileri: Remziye_47 , 03.01.2016 10:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,491
    03.01.2016, 10:47 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,898
    31.12.2015, 18:35 Son mesaja git
  34. Post Turşu Yapımı

    Konu Bilgileri: altinkaya9 , 25.12.2015 15:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,857
    25.12.2015, 15:48 Son mesaja git
  35. ketçap

    Konu Bilgileri: kbrtmr , 25.02.2010 17:07
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, ketçap, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 6,100
    14.12.2015, 10:34 Son mesaja git
  36. Post Püskürtmeli Kurutucu

    Konu Bilgileri: ebrukadan , 26.11.2015 18:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,607
    26.11.2015, 18:18 Son mesaja git
  37. Meyve ve Sebze Sanayiinde Sanitasyon

    Konu Bilgileri: emrecesur85 , 07.05.2008 23:16
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,365
    20.11.2015, 10:22 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,851
    16.11.2015, 17:31 Son mesaja git
  38. Cool Turşu Teknolojisi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 03.11.2015 21:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,961
    03.11.2015, 21:35 Son mesaja git
  39. Domates Salçası Üretimi-Özellikleri

    Konu Bilgileri: Zeyy , 29.10.2015 12:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,966
    29.10.2015, 12:43 Son mesaja git
  40. ürün nemlendirme hk

    Konu Bilgileri: kemalemrah , 12.10.2015 17:21
    gida, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,610
    12.10.2015, 17:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,596
    10.10.2015, 00:01 Son mesaja git
  41. Kuru Meyve-Sebze Üretim Tesisi

    Konu Bilgileri: diabloator , 23.11.2009 14:45
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 7,724
    02.10.2015, 19:20 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,361
    29.09.2015, 10:56 Son mesaja git
  42. Lightbulb Taze meyve ve sebzeler

    Konu Bilgileri: Famil.Azeri , 28.08.2015 09:18
    meyve, taze
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,720
    28.08.2015, 09:18 Son mesaja git
  43. Domates Ürünleri

    Konu Bilgileri: beyazpinar , 13.08.2015 01:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,753
    13.08.2015, 01:50 Son mesaja git
  44. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

    Konu Bilgileri: beyazpinar , 12.08.2015 13:55
    #meyvevesebze
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,143
    12.08.2015, 13:55 Son mesaja git
  45. kurutulmuş meyve-sebze akış şeması

    Konu Bilgileri: canselgursel , 10.08.2015 10:04
    akış şeması, kurutulmuş meyve sebze
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,446
    10.08.2015, 10:04 Son mesaja git
  46. Konserve gida Üretİm proseslerİ

    Konu Bilgileri: ultumerme , 20.06.2015 08:46
    gida, konserve
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,315
    20.06.2015, 08:46 Son mesaja git
  47. Patulin

    Konu Bilgileri: oilhan , 13.06.2015 17:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,302
    13.06.2015, 17:43 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,252
    29.05.2015, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,644
    13.05.2015, 10:14 Son mesaja git
  48. Post BÜtÜn domates konservesİ ve havuÇ konservesİ

    Konu Bilgileri: deniz.z , 28.04.2015 19:31
    domates, konservesİ
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,050
    28.04.2015, 19:31 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,137
    22.04.2015, 14:05 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,448
    22.04.2015, 14:02 Son mesaja git
  49. Kiraz Bahçesi Fizibilite Raporu

    Konu Bilgileri: sioux , 15.04.2015 10:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,939
    15.04.2015, 10:24 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,363
    11.04.2015, 21:34 Son mesaja git
  50. Kuru domates akiŞ Şemasi

    Konu Bilgileri: denizen , 05.04.2015 14:35
    kuru domates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,845
    05.04.2015, 14:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,549
    31.03.2015, 23:31 Son mesaja git
  51. İstiridye ve Kayın Mantarı

    Konu Bilgileri: barisavci , 26.03.2015 17:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,876
    26.03.2015, 17:07 Son mesaja git
  52. Karotenoidler

    Konu Bilgileri: daddy , 16.03.2015 19:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,720
    16.03.2015, 19:05 Son mesaja git
  53. Antosiyaninler

    Konu Bilgileri: daddy , 16.03.2015 16:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,762
    16.03.2015, 16:05 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,614
    14.03.2015, 15:49 Son mesaja git
  54. Meyve ve Sebzelerin Kurutulması

    Konu Bilgileri: asda , 12.03.2015 19:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,969
    12.03.2015, 19:12 Son mesaja git
  55. Meyve ve Sebze Ürünlerine Uygulanan Analizler

    Konu Bilgileri: asda , 05.03.2015 19:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,610
    05.03.2015, 19:51 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,797
    12.02.2015, 17:19 Son mesaja git
  56. Reçel, Marmelat Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: twoba , 04.03.2011 14:14
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 4,812
    14.01.2015, 03:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,422
    13.12.2014, 23:14 Son mesaja git
  57. Çay Çeşitleri

    Konu Bilgileri: berat , 21.11.2014 14:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,891
    21.11.2014, 14:12 Son mesaja git
  58. incir analizleri

    Konu Bilgileri: moon24 , 17.07.2013 12:12
    analizleri, incir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,375
    15.11.2014, 14:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,000
    14.11.2014, 23:40 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,732
    09.11.2014, 13:37 Son mesaja git
  59. meyve sebze teknolojisi ders notları

    Konu Bilgileri: twoba , 25.03.2011 09:36
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 6,919
    28.10.2014, 09:41 Son mesaja git
  60. Sirke Üretimi

    Konu Bilgileri: sedaarslann , 17.10.2014 14:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,932
    17.10.2014, 14:04 Son mesaja git
  61. Mantarın insan beslenmesindeki önemi

    Konu Bilgileri: emrah8 , 15.10.2014 11:32
    beslenmesindeki, insan
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,669
    15.10.2014, 11:32 Son mesaja git
  62. Çay Fermantasyonu - İngilizce

    Konu Bilgileri: umitkilic23 , 27.09.2014 00:14
    çay fermantasyonu, çay teknolojisi, cay uretimi, fermantation of tea, tea, tea fermentation
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,849
    27.09.2014, 00:14 Son mesaja git
  63. Turşu Fermantasyonu - İngilizce

    Konu Bilgileri: umitkilic23 , 22.09.2014 23:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,875
    22.09.2014, 23:06 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,144
    17.09.2014, 10:29 Son mesaja git
  64. Post Meyvelerin Depolanmasi ve Muhafazasi

    Konu Bilgileri: CEMİL , 12.09.2014 14:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,849
    12.09.2014, 14:38 Son mesaja git
  65. Salça Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: 1903gıda , 18.04.2014 12:41
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,268
    09.09.2014, 16:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,765
    21.07.2014, 18:49 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,231
    12.07.2014, 11:35 Son mesaja git
  66. Tarımsal Atıklar ve Biyogaz

    Konu Bilgileri: elegance1 , 24.06.2014 07:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,810
    24.06.2014, 07:54 Son mesaja git
  67. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

    Konu Bilgileri: piraye , 05.12.2013 13:38
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,706
    19.05.2014, 02:19 Son mesaja git
  68. Domates Ve Hıyar Yetiştiriciliği Projesi

    Konu Bilgileri: fthylcn , 15.05.2014 19:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,785
    15.05.2014, 19:27 Son mesaja git
  69. Salça Üretimi Teknolojisi

    Konu Bilgileri: öznurum , 18.03.2014 14:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,972
    18.03.2014, 14:24 Son mesaja git
  70. Brokoli Yetiştiriciliği

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 13.03.2014 14:38
    brokoli, yetiştiriciliği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,201
    13.03.2014, 14:38 Son mesaja git
  71. Trüf Mantarı

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 13.03.2014 09:31
    mantarı, trüf
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,117
    13.03.2014, 09:31 Son mesaja git
  72. Depektinizasyon Nedir?

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 05.03.2014 09:50
    depektinizasyon, nedir?
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,944
    05.03.2014, 09:50 Son mesaja git
  73. Erik Konservesi

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 27.02.2014 10:45
    erik, konservesi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,551
    27.02.2014, 10:45 Son mesaja git
  74. Cold Store Of Plums

    Konu Bilgileri: aburcuk , 25.02.2014 21:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,636
    25.02.2014, 21:49 Son mesaja git
  75. Bezelye Konservesinde pH Kontrolü

    Konu Bilgileri: gamzebusra , 25.02.2014 00:21
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,447
    25.02.2014, 00:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,120
    14.02.2014, 13:49 Son mesaja git
  76. Marulu Karanlıkta Depolayın

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 14.02.2014 13:46
    depolayın, karanlıkta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,639
    14.02.2014, 13:46 Son mesaja git
  77. Meyve Sebzede Fiziki Denetim Şartı

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 14.02.2014 13:44
    meyve, sebzede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,762
    14.02.2014, 13:44 Son mesaja git
  78. Gıdalarda Roti ve Uygulanışı

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 13.02.2014 09:09
    gıdalarda, uygulanışı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,517
    13.02.2014, 09:09 Son mesaja git
  79. Gıdalar Nasıl GLAZE Edilir?

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 13.02.2014 09:07
    gıdalar, nasıl
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,942
    13.02.2014, 09:07 Son mesaja git
  80. Meyve-Sebze İşlemede Ozon Uygulaması

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 13.02.2014 09:05
    işlemede, meyve-sebze
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,150
    13.02.2014, 09:06 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3,110
    06.02.2014, 17:09 Son mesaja git
  81. Salça Üretimi Ders notu

    Konu Bilgileri: walkenthebear , 03.10.2012 14:48
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,518
    28.01.2014, 09:24 Son mesaja git
  82. Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi

    Konu Bilgileri: tubacelik , 18.01.2014 10:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,944
    18.01.2014, 10:54 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,233
    06.01.2014, 19:51 Son mesaja git
  83. Meyve Sebzelerde Valsli Kurutucular

    Konu Bilgileri: fatmanurbyksrc , 30.12.2013 18:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,465
    30.12.2013, 18:18 Son mesaja git
  84. Çörek Otu Projesi

    Konu Bilgileri: hcyilmazer , 19.12.2013 12:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,200
    19.12.2013, 12:33 Son mesaja git
  85. Şeker Pancarı

    Konu Bilgileri: ozlemkutlu , 18.12.2013 13:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,731
    18.12.2013, 13:13 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,807
    21.11.2013, 22:57 Son mesaja git
  86. Cennet Elmasının Bileşim Özellikleri

    Konu Bilgileri: özgemin , 20.11.2013 14:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,043
    20.11.2013, 14:39 Son mesaja git
  87. Turşu Ölçüm Cihazları

    Konu Bilgileri: kokorecci , 11.11.2013 20:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,589
    11.11.2013, 20:28 Son mesaja git
  88. Zeytinde Duyusal Değerlendirme

    Konu Bilgileri: hoshga , 07.11.2013 00:08
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,863
    07.11.2013, 00:08 Son mesaja git
  89. üzüm

    Konu Bilgileri: gul_2010 , 26.10.2013 23:09
    üzüm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,578
    26.10.2013, 23:09 Son mesaja git
  90. Meyve ve Sebze Teknolojisi(Azotlu Maddeler)

    Konu Bilgileri: knbrk , 28.09.2013 22:59
    meyve, sebze
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 9,893
    28.09.2013, 22:59 Son mesaja git
  91. Beyaz Çay Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 12.08.2013 14:08
    beyaz çay üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,750
    12.08.2013, 14:08 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,183
    02.08.2013, 12:14 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,056
    13.05.2013, 00:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,309
    09.05.2013, 11:41 Son mesaja git
  92. Meyve Sebze Muhafazasında Yeni Teknolojiler

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 03.05.2013 15:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,046
    03.05.2013, 15:07 Son mesaja git
  93. üzüm çekirdeği yağı

    Konu Bilgileri: deengee , 25.04.2013 15:54
    yağı, üzüm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,802
    25.04.2013, 15:54 Son mesaja git
  94. Kayısı Üretimi

    Konu Bilgileri: kingkill , 10.04.2013 15:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,902
    10.04.2013, 15:02 Son mesaja git
  95. Türkiyede Yetişen Meyveler ve Hasat Zamanlari

    Konu Bilgileri: suatozge , 21.03.2013 22:29
    meyve hasat zamanlari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,479
    21.03.2013, 22:29 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 9,279
    19.03.2013, 14:41 Son mesaja git
  96. Közlenmiş Biber Konservesi Sanayi Profili

    Konu Bilgileri: Elif.Engin , 05.03.2013 16:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,602
    05.03.2013, 16:32 Son mesaja git
  97. Konserve İşleme Hattı Kurulumu Çalışması

    Konu Bilgileri: Elif.Engin , 05.03.2013 16:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,138
    05.03.2013, 16:30 Son mesaja git
  98. Turşu Bozulma Nedenleri

    Konu Bilgileri: Elif.Engin , 04.03.2013 14:52
    bozulma, gida, nedenleri, turşu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,874
    04.03.2013, 14:52 Son mesaja git
  99. Kurutulmuş Sebzelerde Depolama Koşulları

    Konu Bilgileri: Elif.Engin , 04.03.2013 14:50
    depolama, gida, koşulları, kurutulmuş, sebzelerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,894
    04.03.2013, 14:50 Son mesaja git
  100. Siyah Havuç Suyu Konsantresi Üretimi

    Konu Bilgileri: prhnkbr , 27.02.2013 19:41
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,956
    27.02.2013, 19:41 Son mesaja git
  101. sarımsak, yetiştiriciliği

    Konu Bilgileri: __smile__ , 06.02.2013 21:06
    gida, sarımsak, sarımsak yetişriciliği, yetiştiriciliği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,491
    06.02.2013, 21:06 Son mesaja git
  102. Zeytin'nin önemi

    Konu Bilgileri: evergreen41 , 22.01.2013 22:29
    gida, onemi, zeytinnin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,164
    22.01.2013, 22:29 Son mesaja git
  103. Thumbs up Project Report for Tomato Processing Plant

    Konu Bilgileri: savas.9 , 22.01.2013 08:55
    gida, plant, processing, project, report, tomato
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,656
    22.01.2013, 08:55 Son mesaja git
  104. Sirke

    Konu Bilgileri: twoba , 17.01.2013 10:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,881
    17.01.2013, 10:30 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,556
    01.01.2013, 20:29 Son mesaja git
  105. Salça Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: mrthlt , 22.06.2012 16:49
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,538
    25.12.2012, 14:24 Son mesaja git
  106. Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Muhafazası

    Konu Bilgileri: thealigunes , 18.12.2012 18:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,205
    18.12.2012, 18:05 Son mesaja git
  107. Meyve ve Sebze Fabrikasında Sanitasyon

    Konu Bilgileri: ferhat123456789 , 16.12.2012 20:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,996
    16.12.2012, 20:36 Son mesaja git
  108. Kapari yetiştiriciliği

    Konu Bilgileri: cembag , 14.12.2012 00:03
    gida, kapari, yetiştiriciliği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,789
    14.12.2012, 00:03 Son mesaja git
  109. Salça fizibilite raporu

    Konu Bilgileri: aslım aslım , 11.12.2012 11:41
    fizibilite, fizibilite raporu, gida, raporu, salça
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,511
    11.12.2012, 11:41 Son mesaja git
  110. Türkiye’de meyve suyu sektörü

    Konu Bilgileri: emreyılmazoğlu , 09.12.2012 14:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,213
    09.12.2012, 14:30 Son mesaja git
  111. Guide to good hygiene practices in the juice industry

    Konu Bilgileri: halil20 , 08.12.2012 09:16
    gida, good, guide, hygiene, industry, juice, practices
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,760
    08.12.2012, 09:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,766
    06.12.2012, 10:14 Son mesaja git
  112. Elma ve Armut Fonksiyonel Özellikleri

    Konu Bilgileri: mineee , 16.11.2012 18:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,893
    16.11.2012, 18:03 Son mesaja git
  113. Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Muhafazası

    Konu Bilgileri: oyuksels , 14.11.2012 16:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,115
    14.11.2012, 16:30 Son mesaja git
  114. Dondurulmuş Meyve,Sebze Ambalajlama

    Konu Bilgileri: gülhan38 , 12.11.2012 21:53
    ambalajlama, dondurulmuş, gida, meyve, sebze
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,254
    12.11.2012, 21:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,760
    06.11.2012, 15:16 Son mesaja git
  115. Smile Meyve suyu Üretimi

    Konu Bilgileri: ihsangönül42 , 10.10.2012 15:31
    gida, meyve, suyu, uretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,619
    04.11.2012, 20:02 Son mesaja git
  116. Altın Çilek Hakkında Makale

    Konu Bilgileri: sercan1987 , 29.10.2012 15:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,986
    29.10.2012, 15:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,568
    19.10.2012, 14:08 Son mesaja git
  117. Sirke Teknolojisi

    Konu Bilgileri: hatice kaya , 02.12.2010 19:35
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,321
    17.10.2012, 23:56 Son mesaja git
  118. Kuru Sebze Meyve Sektörü

    Konu Bilgileri: ykocyilmaz , 21.09.2012 08:13
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,273
    27.09.2012, 12:12 Son mesaja git
  119. Question elma suyu msds

    Konu Bilgileri: ozlemkaner , 19.09.2012 11:47
    elma suyu, güvenlik bilgi föyü, msds
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,843
    19.09.2012, 11:47 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,089
    19.09.2012, 10:59 Son mesaja git
  120. Meyve ve Sebzelerin Soğukta Muhafazası

    Konu Bilgileri: SANAYI LOKANTAS , 18.09.2012 20:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,822
    18.09.2012, 20:03 Son mesaja git
  121. Zeytin Tanesinde Asitlik Analizi

    Konu Bilgileri: achelleus23 , 18.09.2012 11:33
    analizi, asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tanesinde, videolari, zeytin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,103
    18.09.2012, 11:33 Son mesaja git
  122. Genel Sebzecilik Dersi

    Konu Bilgileri: aytekugur , 09.05.2012 19:47
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,920
    26.08.2012, 23:20 Son mesaja git
  123. Kapari Yetiştiriciliği

    Konu Bilgileri: fad , 22.08.2012 19:41
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,765
    fad
    22.08.2012, 19:41 Son mesaja git
  124. portakal bilimsel kalite puanlama

    Konu Bilgileri: ahmetu211 , 22.08.2012 10:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,796
    22.08.2012, 10:27 Son mesaja git
  125. meyve sebze dönem bilgiler

    Konu Bilgileri: ahmetu211 , 22.08.2012 10:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,713
    22.08.2012, 10:02 Son mesaja git
  126. Post BRC Narenciye paketleme planı

    Konu Bilgileri: emretolgabat , 21.08.2012 11:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,901
    21.08.2012, 11:46 Son mesaja git
  127. Çileğin Besin Değerleri

    Konu Bilgileri: antiseptic5 , 11.08.2012 19:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,163
    11.08.2012, 19:52 Son mesaja git
  128. Sofralık Zeytin Üretimi

    Konu Bilgileri: şale , 11.08.2012 12:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,302
    11.08.2012, 12:46 Son mesaja git
  129. Enginar Yetiştiriciliği

    Konu Bilgileri: myigit1907 , 05.08.2012 12:37
    dergisi, enginar, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yetiştiriciliği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,211
    05.08.2012, 12:37 Son mesaja git
  130. Kivi Yetiştiriciliği Projesi

    Konu Bilgileri: myigit1907 , 05.08.2012 12:36
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kivi, mühendisligi, projesi, sektörü, videolari, yetiştiriciliği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,742
    05.08.2012, 12:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,308
    26.06.2012, 14:51 Son mesaja git
  131. Şeftali sektör araştırması

    Konu Bilgileri: cevre_ , 04.06.2012 20:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,824
    04.06.2012, 20:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,120
    22.05.2012, 12:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,211
    22.05.2012, 12:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,800
    20.05.2012, 10:00 Son mesaja git
  132. konfrut gıda sanayi

    Konu Bilgileri: husam45 , 16.05.2012 02:23
    konfrut gıda sanayi, meyve konsantresi üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,639
    16.05.2012, 02:23 Son mesaja git
  133. Berrak Meyve Suyu Üretimi

    Konu Bilgileri: bright04 , 09.05.2012 20:41
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,091
    09.05.2012, 20:41 Son mesaja git
  134. Frenk İnciri

    Konu Bilgileri: whitehsn , 08.05.2012 16:20
    dikenli incir, kaktüs meyvesi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,166
    08.05.2012, 16:20 Son mesaja git
  135. Anket Anket: Salça Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: fsengun12 , 18.04.2012 13:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,115
    18.04.2012, 13:53 Son mesaja git
  136. Hasat Sonu Meyve - Sebze Dökümanları

    Konu Bilgileri: ahmetu211 , 16.04.2012 10:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,917
    16.04.2012, 10:58 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,172
    14.04.2012, 00:28 Son mesaja git
  137. Meyve Suyunda Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: altar17 , 15.02.2012 06:29
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,930
    10.04.2012, 10:48 Son mesaja git
  138. Üzüm Suyu Üretimi ve Faydaları

    Konu Bilgileri: hoca , 09.04.2012 21:08
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,397
    09.04.2012, 21:08 Son mesaja git
  139. meyve ve sebze geri sulandırma (rekonstitüsyon)

    Konu Bilgileri: biblo , 03.04.2012 15:01
    (rekonstitüsyon), dergisi, geri, gida, haberleri, ilanlari, meyve, mühendisligi, sebze, sektörü, sulandırma, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,252
    03.04.2012, 15:01 Son mesaja git
  140. Red face Meyve Suyu Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: spaceqor , 01.04.2012 15:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,695
    01.04.2012, 15:09 Son mesaja git
  141. Mantar üretimi

    Konu Bilgileri: hamzayatmaz , 19.12.2011 21:10
    mantar üretimi
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,231
    31.03.2012, 13:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,361
    26.02.2012, 19:53 Son mesaja git
  142. Post Konserve Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: arwen , 22.02.2012 22:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,175
    22.02.2012, 22:26 Son mesaja git
  143. Onion Deyhdration

    Konu Bilgileri: isaakin , 18.02.2012 10:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,743
    18.02.2012, 10:10 Son mesaja git
  144. patates kitabı

    Konu Bilgileri: ado44 , 17.02.2012 14:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,854
    17.02.2012, 14:03 Son mesaja git
  145. Sofralık Siyah Zeytin

    Konu Bilgileri: ogdem , 05.02.2012 22:54
    siyah zeytin, sofralık.
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,032
    05.02.2012, 22:54 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,411
    24.01.2012, 18:44 Son mesaja git
  146. Post Sera Havasının Bileşimi

    Konu Bilgileri: akerziban , 24.01.2012 10:16
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,899
    24.01.2012, 10:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,768
    13.01.2012, 13:16 Son mesaja git
  147. Kayısıda Kükürt Tayini

    Konu Bilgileri: 81mako81 , 04.01.2012 12:23
    kükürt tayini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,612
    04.01.2012, 12:23 Son mesaja git
  148. Domates Salçası İhracatı

    Konu Bilgileri: ebru25 , 27.12.2011 22:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,045
    27.12.2011, 22:23 Son mesaja git
  149. Et dönerde kritik kontrol noktalar

    Konu Bilgileri: egeli09 , 23.12.2011 22:40
    dergisi, dönerde, gida, haberleri, ilanlari, kontrol, kritik, mühendisligi, noktalar, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,106
    23.12.2011, 22:40 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,802
    17.12.2011, 22:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,726
    15.12.2011, 11:52 Son mesaja git
  150. salça üretimi ve karşılaşılan sorunlar

    Konu Bilgileri: enkaz , 09.12.2011 21:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,459
    09.12.2011, 21:38 Son mesaja git
  151. Sanayi Domates Çeşitleri

    Konu Bilgileri: efesem , 03.12.2011 11:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,818
    03.12.2011, 11:03 Son mesaja git
  152. Sebze ve Meyvelerde Ön İşlemler

    Konu Bilgileri: Otat , 01.12.2011 22:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,613
    01.12.2011, 22:46 Son mesaja git
  153. Üzüm Yetiştiriciliği

    Konu Bilgileri: caneryalcinkaya , 23.11.2010 15:02
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,230
    16.11.2011, 14:37 Son mesaja git
  154. Sun Dried Tomatoes, Nutrition Facts

    Konu Bilgileri: ykkartal , 26.10.2011 09:17
    sun dried
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,742
    26.10.2011, 09:17 Son mesaja git

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed