1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
20.09.2008, 13:43 #1
Üyelik tarihi: 11.09.2008 Son online zamanı: 25.02.2010
- Mesajları
- 5
- Konuları
- 5
- Eklentileri
- 5
- Kredisi
- 255
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 255
Meyve Sebze Yıkama Talimatı
Meyve Sebze Yıkama Talimatı
1. AMAÇ
Bu talimatın amacı meyve ve sebzelerin yıkanmasına yönelik doğru ve hassas noktaların kontrolünü sağlamaktır.
Devamı...
dosya türü: doc
şifresi: www.forumfood.net
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
meyve-sebze klorlama talimatı
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Gülsel ŞENYorum: 2Son Mesaj: 12.11.2013, 08:33 -
meyve ve sebze yıkama suları
Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan ergunasirYorum: 0Son Mesaj: 03.07.2012, 23:54 -
El Yıkama Talimatı
Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan Ümit ÖZTEKYorum: 0Son Mesaj: 05.09.2011, 18:46 -
meyve sebze dezenfeksiyon talimatı
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan gidaalanyaYorum: 0Son Mesaj: 07.07.2011, 09:28 -
sebze ve meyve yıkama eğitimi
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan hi_axy07Yorum: 0Son Mesaj: 09.06.2009, 19:57
Yer imleri