1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    fatih_1986 çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.03.2009 Son online zamanı: 28.09.2015

    Mesajları
    11
    Konuları
    9
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    312
    Harcanan
    0
    Kalan
    312

    Standart Meyve sularında patulinin yüksek performanslı sıvı kromotografi ile tayini

    MEYVE SULARINDA PATULİNİN
    YÜKSEK PERFORMANSLI
    SIVI KROMATOGRAFi İLE TAYİNİ
    MUSTAFA YILMAZER
    YÜKSEK LİSANS TEZİ
    KİMYA ANABİLİM DALI
    İÇİNDEKILER sayfa
    İÇİNDEKİLER .................................................. ............................................... i
    ÖZET.............................................. .................................................. ................... ii
    ABSTRACT.......................................... .................................................. ............ iii
    TEŞEKKÜR.......................................... .................................................. ........... iv
    SİMGELER DİZİNİ............................................ .............................................. v
    ŞEKİLLER DİZİNİ............................................ .............................................. vi
    ÇİZELGELER DİZİNİ............................................ ........................................ vii
    1. GiRiŞ............................................. .................................................. ............... 1
    1.1. KURAMSAL TEMELLER.......................................... ............................. 2
    1.1.1. Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi (HPLC)............................ 2
    1.1.2. Kromatografide Temel Kavramlar......................................... ........... 7
    1.1.3. HPLC Kolonları Hakkında Genel Bilgi............................................. ... 9
    1.1.3.1 Normal Faz Kromatografisi .................................................. .............. 10
    1.1.3.2 Ters Faz Kromatografisi .................................................. ................... 11
    1.1.4. Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografide Yöntem Geliştirme 12
    1.1.5. Mobil Fazda pH Standardizasyonu.................................. ..................... 16
    1.1.6 Standart İlave Metodu............................................ .................................. 18
    2. KAYNAK ARAŞTIRMASI .................................................. ............... 20
    3. MATERYAL VE METOT............................................. ............................... 26
    3.1. Genel Bilgi............................................. .................................................. .... 26
    3.2. Kullanılan Cihazlar.......................................... .......................................... 26
    3.2.1. Yüksek Performans Sıvı Kromatografi Cihazı.................................... 26
    3.2.2. pH metre............................................. .................................................. .... 26
    3.2.3. Döner buharlaştırıcı.................................... .............................................. 26
    3.3. Kullanılan Kimyasal Maddeler.......................................... ...................... 27
    3.3.1 Kullanılan Çözeltiler........................................ ........................................ 27
    3.4 Materyal.......................................... .................................................. ............ 29
    3.5. Metot............................................. .................................................. ............ 30
    4. BULGULAR.......................................... .................................................. ...... 31
    5. TARTIŞMA VE SONUÇ .................................................. ............................ 40
    6. KAYNAKLAR......................................... .................................................. .... 42



    Dosya türü : pdf

    Şifre :www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 490.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 28 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisine Giriş
    Karışık forum içinde, yazan hadvidub
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 11.02.2020, 10:05
  2. Meyve Sularında Patulinin HPLC ileTayini
    Tezler forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 22.04.2015, 19:34
  3. yüksek hidrostatik basınç uygulamasının meyve sularında kullanımı
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan lawless_9999
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.05.2013, 00:00
  4. Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi
    Analitik Kimya forum içinde, yazan bdhylcn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.01.2012, 09:18
  5. Meyve Suyundaki Patulinin HPLC ile Tayini
    Tezler forum içinde, yazan luya
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.01.2009, 13:54

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed