1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    pinarcakir çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.03.2011 Son online zamanı: 15.01.2013

    Mesajları
    7
    Konuları
    4
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Post Mutfak hİjyenİ

    MUTFAK HİJYENİ VE KİŞİSEL HİJYEN


    ENFEKSİYON KONTROL KURULU



    Mutfakta fiziki alanlar;

    ��Yemek pişirilme ünitesi



    ��Hazırlanan yemeklerin bekletilme ünitesi


    ��Sebze yıkama ünitesi



    ��Bulaşık yıkama ünitesi

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.03 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 33 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gida hİjyenİ yÖnetmelİĞİ
    Mevzuat, Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, TGK vs. forum içinde, yazan hakancicek83
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.02.2012, 08:08
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.08.2011, 14:42
  3. mutfak hijyeni
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan zgidaci
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.05.2010, 20:37
  4. Mutfak Prosesi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan cyblnaz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.07.2008, 16:28
  5. GIDA HİJYENİ MEVZUATI
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan ayşegül
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.09.2007, 10:27

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed