Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Ne aramıştınız?

    Bu siteyi mutlaka inceleyin

    Bazı konular animasyonla da anlatılmış çok güzel bir site.

    Hepsini tek tek başlık açıp vermeyi düşündüm ama sonra, sizleri böyle güzel bir kaynaktan mahrum etmek istemedim.

    http://www.rpaulsingh.com/

    Welcome. This web site was created to provide you with a wide range of resources in
    food engineering. Many of these topics are based on research conducted by a number
    of my former students and associates during their stay at the Food Engineering
    Laboratory, University of California, Davis, California.

    You will find research proposals and reports on topics such as food dehydration,
    freezing, thawing, frying, contact-cooking, energy conservation, time-temperature
    indicators, and design of food processing equipment. Several papers presented at
    national and international meetings are provided.

    If you are a student or an instructor engaged in learning and teaching food
    engineering, this site includes lecture materials for typical courses taught at
    undergraduate and postgraduate levels. Animated graphics are provided to
    enhance learning of new concepts. Information is provided on textbooks on
    food engineering.

    Explore this site if you are seeking new equipment for a food plant, a reference
    book, a list of professional meetings planned for this year, or names of
    institutions that offer food engineering instruction.

    I hope you find topics on food engineering challenging and rewarding.Your
    feedback is important to me in preparing future additions to this website.


    R. Paul Singh
    Professor of Food Engineering
    Department of Biological and Agricultural Engineering
    Department of Food Science and Technology
    University of California, Davis, CA 95616






  2. #2
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    gerçekten cok hos bi site aslinda şu food process animasyonlarının olduğu cd yi bulmak lazim
    saol sef


  3. #3
    selimgevrek çevrimdışı Üyelik tarihi: 08.03.2007 Son online zamanı: 07.10.2011

    Mesajları
    112
    Konuları
    12
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    ewet gercekten ok hos bir site ... özellikle animasyonlar güzel ve ögretici... niye bizim hocalarımız böyle bi sistemle bize ders anlatmazlar ki ...


  4. #4
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    çünkü bizde herşey ezbere dayanır...
    kendileri de bu sistemin içinden geldikleri için bu çarkın işleyişini değiştirmiyorlar...
    Üniversitelerde devrim niteliğinde değişikliğe ihtiyaç var...


  5. #5
    selimgevrek çevrimdışı Üyelik tarihi: 08.03.2007 Son online zamanı: 07.10.2011

    Mesajları
    112
    Konuları
    12
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    kesinlikle katılıyorum ... hocalar derleme notlarını bile vermekten cekinirlerken amerikan üniversitelerinin bazılırı dersleri internetten yayınlıyo... aslında bitirememe korkusu olmasa hocalara cok sey denirde ...diyemiyoruz! onlarda bizi suskun suskun görünce daha da bastırarak devam ediyolar ezberletmeye ...


  6. #6
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Kesinlikle katılıyorum...
    Derslerin en azından bir kısmını kesinlikle sektörde çalışan insanlar vermeli...

    Hocalarımızın bir kısmı sektöre çok uzak, bazılarıda danışmanlık yaptığı için bilgileri vermek istemiyorlar...

    O yüzden sektörden insanalrın eğitime katkıda bulunması son derece önemli...


  7. #7
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    ben de aynı düşüncedeyim ayrıca site de gerçekten güzelmiş


  8. #8
    yelly çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.04.2007 Son online zamanı: 01.04.2011

    Mesajları
    1401
    Konuları
    632
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    280
    Harcanan
    0
    Kalan
    280
    sitenin adresini kaybetmiştim teşekkürler


  9. #9
    Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinan COSKUN çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2007 Son online zamanı: 05.05.2021

    Mesajları
    1650
    Konuları
    4126
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2737
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    gıda proses uygulamaları dersinde kullanmıştım bu siteyi. bazı bilgi ve görüntüler almıştım. hem o dersimizin hocası olan Doç. Dr. Ferruh ERDOĞDU bu sitenin sahibi olan R. Paul Singh in arkadaşıymış. birazda yağcılık olsun dimi


  10. #10
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    zaten bu site de baya ismi geçio beraber biçok şeyler yapmışlar


Sayfa 1/2 12 SonSon

Advertising

Advertising

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed