1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Siyah-Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siyah-Beyaz çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.03.2008 Son online zamanı:

    Mesajları
    15
    Konuları
    13
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    462
    Harcanan
    7
    Kalan
    455

    Standart Öğütme Teknolojisi (SUNUM)

    Buğdaygiller familyasına dahildir
    Serin iklim tahılıdır
    Üretilen buğday;
    ü Yemeklik
    (un,ekmek,bisküi,irmik,makarna,bulgur,tarhana)
    ü Tohumluk
    ü Hayvan yemi
    ü Stok (buğday,un veya ürünleri ihracatı) olarak
    kullanılır




    BUĞDAY TANESİNİN ANATOMİSİ

    1.PERİKARP ( Meyve kabuğu ) :
    a. Epidermis b. Epikarp c. Endokarp
    d. Hipodermis
    2. TOHUM:a. Testa ( tohum kabuğu )
    b. Hiyalin
    c. Alöron
    d. Endosperm
    3.EMBRiYO ( Ruşeym):
    a. Skutellum ( kotiledon )
    b. Embriyonik aksam
    (plumula, radikula)
    c. Epiblast

    Devamı...

    Dosya Türü: ppt
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 878.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 82 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Nişasta - tahıl öğütme teknolojisi
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan selim84
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 07.12.2019, 16:29
  2. Öğütme ve Un Teknolojisi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan ozlem80
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.08.2015, 08:03
  3. Öğütme Teknolojisi
    Alet-Ekipman Üzerine Destek forum içinde, yazan ankebut46
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.01.2014, 15:53
  4. Buğday Öğütme Teknolojisi
    Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan rasyonel_kupaj
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.12.2009, 18:31
  5. Et Teknolojisi (Sunum)
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan nimfi
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.09.2009, 21:01

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed