1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Aug 08
    Yaş
    30

    Mesajları
    63
    Konuları
    17
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart Olive oıl processıng pdf

    Olive Oil Production
    1. Cleaning the Olives.
    Stems, twigs and leaves are removed and the olives may or may not be cleaned with water to remove pesticides, dirt, etc. Rocks and Sand will quickly wear out a centrifugal decanter or oil separator, reducing life span from 25 to as little as 5 years.


    2. Grinding the olives to paste
    Stone Olive Mills : Stone rollers or wheels roll in circles on a slab of granite to grind the
    olives into a paste
    Advantages
    can be adapted to olive and pit size to optimize paste characteristics doesn't cut the skin, releasing less chlorophyll formation of larger size drops of oil, minimizing mixing times paste isn’t heated less phenols so less bitter oil


    Devamı...



    DosyaTürü : pdf
    Şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 364,8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 39 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed