Özsüt, Adıyaman?daki ilk mağazasını açmanın ve Adıyamanlılarla buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Geleneksel lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, Adıyaman?daki ilk mağazasını açtı. Üniversite, öğrenci yurtları, iş merkezleri, parklar ve sosyal alanlara yakınlığıyla şehrin en hareketli noktalarından biri olan Gökkuşağı Caddesi?nde yer alan Özsüt mağazası, kahvaltıdan akşam yemeğine, sütlü tatlılardan pastalara, yaz sıcaklarının ferahlatıcı lezzeti dondurmalardan buz gibi spesiyal içeceklere uzanan zengin menüsüyle misafirlerine şölen yaşatıyor.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, Adıyamanlı misafirleriyle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Özsüt?ün şehirdeki ilk mağazası, Adıyaman Üniversitesi, öğrenci yurtları, iş merkezleri, parklar ve sosyal alanlarıyla şehrin en hareketli noktalarından biri olan Gökkuşağı Caddesi?nde açıldı.



Geleneksel mutfak sırlarımızı günümüze taşıyan sütlü ve şerbetli tatlıları, maharetli ustaların tarifleriyle hazırlanan pastaları, Türk damak tadına uygun çay ve kahveleriyle Özsüt, Adıyamanlı misafirlerine çok ?tatlı? bir mola imkanı sunuyor. Sütlü tatlılarda kazandibi, sütlaç, keşkül, tavukgöğsü, profiterol, pastalarda karaorman serisi, şerbetli tatlılarda ekmek kadayıfı, peynir tatlısı ve sac arası gibi Özsüt?ün artık hepsi birer klasik haline gelen tatlılarına, yaz ve kış olmak üzere yılda iki kez değişen menüyle birlikte yeni lezzetler ekleniyor. Ramazan ayına özel olarak sunulan güllaç da, kaymak, badem, ceviz ve günlük çiftlik sütüyle hazırlanıp sofraların baş tacı oluyor. Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olarak en taze lezzetleri misafirlerine ulaştıran Özsüt, hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmıyor.



Özsüt ayrıca, kahvaltıdan pizzaya, et yemeklerinden fırın makarna ve mantıya uzanan zengin menüsüyle günün her saatinde lezzet tutkunlarına eşlik ediyor. Yufkalı bademli köfte, Uludağ kebabı, çedar soslu bonfile, fırında kaşarlı tavuk külbastı, lazanya, çorba ve salata çeşitleri, bu eşsiz tatlardan yalnızca birkaçı?

Adıyaman?ın sıcak yazını ferahlatan lezzetler

Yazın vazgeçilmez lezzeti dondurma, Özsüt yorumuyla Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapısına kavuşuyor. Anadolu?nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerin, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu Özsüt dondurması; karadut, çikolata, Antep fıstığı, üzüm ceviz, krokan, bal badem, muz, karamel, limetta, kaymak, süper vanilya, vişne, limon, çilek, kavun, nane, frambuaz, sakız ve light çeşitleriyle her damak tadına hitap ediyor. Yaza özel dondurmalı pastalar ve limonatadan soğuk kahvelere uzanan buz gibi lezzetler de, Adıyaman?ın sıcak yazına ferahlık getiriyor.