7 sonuçtan 1 ile 7 arası
  1. #1
    hedjaz çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.06.2007 Son online zamanı:

    Mesajları
    80
    Konuları
    11
    Eklentileri
    8
    Kredisi
    405
    Harcanan
    1
    Kalan
    404

    Standart Pastörize yumurta fizibilite raporu

    pastörize sıvı yumurta ; yumurtaların uygun şartlarda kırılıp özel bir pastörizasyon işlemiyle tüm zararlı mikroorganizmalar yok edildikten sonra amaca uygun bir şekilde paketlenip kullanıma sunulmuş halidir. İçinde hiçbir katkı maddesi veya koruyucu madde yoktur. Tamamen doğal yumurtadan oluşur. Pastörize sıvı yumurta üretiminde amaç hijyenik, kullanım avantajları sağlayan, istenildiği şekilde elde edilebilen, yüksek ve aynı kalitede, uzun ömürlü ve kolay depolanabilen ürünler elde etmektir.



    [size=xx-small]1. PASTÖRİZE YUMURTA HAKKINDA GENEL BİLGİLER
    1.1. Pastörize Yumurta Nedir
    1.2. Pastörize Yumurtanın Dünya’daki Üretim ve Tüketim Durumu
    1.3. Ülkelere Göre Pastörize Yumurta Üretim Durum
    1.4. Pastörize Yumurtanın Kullanım Alanları
    1.5. Pastörize Yumurtanın Avantajları

    2. PROJE HAKKINDA BİLGİLER
    2.1. Yatırımcı İle İlgili Bilgiler
    2.2. Yatırım İle İlgili Bilgiler
    2.2.1. Genel Bilgiler
    2.2.2. Yatırımın Cinsi
    2.2.3. Yatırımın Konusu
    2.2.4. Kuruluş Yeri
    2.2.5. Projenin Ekonomik Ömrü
    2.2.6. Proje Hacmi Hakkında Bilgiler
    2.2.7. Yararlanılmak İstenen Destekler

    3. PROJENİN GEREKÇESİ VE KAPASİTESİ
    3.1. Projenin Kısa Anlatım ve Gerekçeleri
    3.2. Hedeflenen Pazar
    3.3. Üretilecek Mallar ve Hizmetler
    3.4. Yurtiçi Arz ve Talep
    3.5. Kapasite

    4. PROJENİN TEKNOLOJİK YÖNLERİ
    4.1. Üretim Teknolojisi
    4.2. Hammadde
    4.3. Patent, Lisans, Royalite ve Know-How Antlaşmaları
    4.4. Üretim Akış Şeması
    4.5. Üretim Aşamaları
    4.6. Tesis Yerleşim Planı
    4.7. Temrin (Uygulama Programı) Planı
    4.8. Çevre ve Sağlık Problemleri

    5. PROJENİN FİNANSMANI VE FİNANSAL ANALİZ
    5.1. Toplam Sabit Yatırım Tutarı
    5.1.1. Arsa bedeli
    5.1.2. Etüd ve proje giderleri
    5.1.3. Arazi düzenlemesi ve hazırlık yapıları
    5.1.4. Bina ve inşaat giderleri
    5.1.5. Ana fabrika, makine ve teçhizat giderleri
    5.1.6. Yardımcı işletmeler makine ve teçhizat giderleri
    5.1.7. İthalat ve gümrükleme giderleri
    5.1.8. Taşıma ve sigorta giderleri
    5.1.9. Montaj giderleri
    5.1.10. Taşıt araçları giderleri
    5.1.11. İşletmeye alma giderleri
    5.1.12. Genel giderler
    5.1.13. Gümrük vergisi, resmi ve harçları
    5.1.14. Diğer giderleri
    5.1.15. Demirbaş

    5.2.Tam Kapasitede Yıllık İşletme Giderleri (Maliyet)
    5.2.1. Hammadde giderleri
    5.2.2. Yardımcı maddeler ve işletme malzemeleri
    5.2.3. Yardımcı kullanım kaynakları giderleri
    5.2.4. İşçilik ve personel giderleri
    5.2.5. Bakım onarım giderleri
    5.2.6. Amortismanlar
    5.2.7. Patent ve royalite giderleri
    5.2.8. Sabit giderleri
    5.2.9. Genel giderler
    5.2.10. Finansman giderleri
    5.2.11. Satış ve pazarlama giderleri
    5.2.12. Ambalaj ve paketleme giderleri

    5.3.Tam Kapasitede İşletme Sermayesi ve Toplam Yatırım
    5.3.1. Hammadde, yardımcı madde ve işletme malzemesi stokları
    5.3.2. Yakıt stoku
    5.3.3. Yarı mamul
    5.3.4. Ambalaj malzemesi stoku
    5.3.5. Mamul madde stoku
    5.3.6. Yedek parça stoku
    5.3.7. Toplam yatırım ve aylara göre dağılım tablosu
    6. İŞLETME DÖNEMİ BİLGİLERİ VE FİNANSAL ANALİZ
    6.4. Tam Kapasitede Yıllık İşletme Gelirleri
    6.5. Tam Kapasitede Net Nakit Akışı
    6.6. Net Şimdiki Değer
    6.7. İç Karlılık Oranı
    6.8. Fayda-Masraf Oranı

    7. PROJENİN DEĞERLENDİRİLMESİ
    7.1. Projenin Yatırımcı Açısından Değerlendirilmesi
    7.1.1. Başa baş noktası
    7.1.2. Yatırımın geri ödeme süresi
    7.1.3. Rantabilite
    7.1.4. Mali rantabilite
    7.1.5. Ekonomik ömür
    7.2. Projenin Milli Ekonomi Açısından Değerlendirilmesi
    7.2.1. Net yurtiçi katma değer
    7.2.2. Yatırımın üretkenliği
    7.2.3. Sermayenin üretkenliği
    7.2.4. Sermaye istihdam oranı
    7.2.5. Sermaye hasıla oranı
    [/size]



    Dosya Türü : doc

    Şifre :www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 551.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 366 Kez






  2. #2
    necipuludag çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.01.2009 Son online zamanı: 02.03.2009

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    BU DOSYAYI ACAMIYORUM ARKADASLAR BANA DIREKT MAIL ATABILIRMISINIZ



  3. #3
    berkin arcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berkin arcan çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.05.2008 Son online zamanı: 11.04.2013

    Mesajları
    274
    Konuları
    40
    Eklentileri
    36
    Kredisi
    1953
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    dosyayı kontrol ettim necip bey sorun yok. dosyayı indirdikten sonra şifre istiycektir. şifre : www.forumfood.net
    kolay gelsin


  4. #4
    izmitli_41 çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.01.2009 Son online zamanı: 11.12.2012

    Mesajları
    8
    Konuları
    5
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    bende indiremiyorum


  5. #5
    KÜBRA P. çevrimdışı Üyelik tarihi: 31.10.2013 Son online zamanı: 04.11.2013

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    çok teşekkürler emeğinize sağlık


  6. #6
    pastörize müh çevrimdışı Üyelik tarihi: 11.05.2016 Son online zamanı: 28.06.2016

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Mrb ilgili dosyayı indiremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.


  7. #7
    Çiğdem Coşkun çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.06.2014 Son online zamanı: 07.11.2019

    Mesajları
    253
    Konuları
    1501
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı pastörize müh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb ilgili dosyayı indiremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
    Dosyada herhangi bir sorun yok, kontrol edildi. Bilgisayarınızda rar programı bulunmuyor olabilir. İnternetten indirebilirsiniz. Daha sonra dosya indirme alanındaki indir butonuna tıklayarak dosyayı masaüstünüze ya da indirilenler dosyanıza alabilirsiniz. Dosya içeriğine ulaşmak için sizden şifre isteyecektir. Dosya şifreleri tüm forumda aynıdır. Dosya indirme alanında bulunan indir butonu yanında yazmaktadır. Şifre: www.forumfood.net 'tir. Lütfen kopyala yapıştır yapmayınız, siz yazınız.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Pastörize Yumurta ve Yumurta Tozu Üretimi
    Fonksiyonel Gıdalar forum içinde, yazan Aylak
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 13.07.2018, 17:16
  2. pastörize yumurta
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan sellinizmir
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 27.07.2010, 11:45
  3. yumurta fizibilite raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan kbrtmr
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.02.2010, 17:21
  4. yumurta ve pastörize yumurta hammadde kabul kriterleri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan drmmr
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12.09.2008, 15:31
  5. pastörize yumurta şartnamesi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan AKBABA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.06.2008, 14:13

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed