2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Aylak çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.07.2012 Son online zamanı: 22.10.2018

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    7
    Kalan
    48

    Standart Pastörize Yumurta ve Yumurta Tozu Üretimi

    : Pastörize Yumurta ve Yumurta Tozu Üretimi
    : Ppt
    : .......

    Yumurtanın Katmanları
    Pastörize Yumurta Üretimi

    Tarım Türk Gıda Kodeksi Yumurta Ve Yumurta Ürünleri Tebliği: Madde 4

    Pastörizasyon: Yumurtadaki patojen mikroorganizmaların vejetatif formlarının tamamını, diğer mikroorganizmaların büyük bir kısmını öldürmek amacıyla yapılan, yumurta ve yumurta ürünlerinin raf ömrünü uzatan, en az 63C ‘da 3 dk, 72C’da 15 sn veya 100C’in altındaki sıcaklıkta uygun zaman kombinasyonu ile gerçekleştirilen ısıl işlemdir.

    Yumurta ürünleri ticari kullanımda tanımlanırken sıvı dondurulmuş ve kurutulmuş tam yumurta magması, beyazı ve sarısını içine alır; tam yumurta ve sarısının çeşitli karışımlarını da kapsar.
    1960’lardan sonra dondurulmuş veya kurutulmuş yumurta ürünlerinden ziyade sıvı ürünlerinin kullanımına yönelme olmuştur.

    Neden Pastörize Yumurta

    * Hijyenik
    * Pratik
    * Sağlıklı
    * Taşınabilir
    * Kaliteli

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 7.62 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 122 Kez





    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (04.07.2012 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    basar çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.07.2018 Son online zamanı: 14.07.2018

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0
    Merhaba,


    Tüm fabrika çalışma sistemi üzerinde anlayamadığım bir nokta var. Lütfen açıklık getirebilir misiniz ?

    Yumurta AKI tozu üretim şemasında pastörizasyon hangi aşamada oluyor ? İşaretlememiz mümkün mü ?


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. yumurta tozu üretimi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan ayseavucalmaz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.11.2014, 14:11
  2. Pastörize Yumurta Üretimi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan fenerlist
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 20.03.2013, 11:27
  3. pastörize yumurta
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan sellinizmir
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 27.07.2010, 11:45
  4. yumurta ve pastörize yumurta hammadde kabul kriterleri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan drmmr
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12.09.2008, 15:31
  5. pastörize yumurta şartnamesi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan AKBABA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.06.2008, 14:13

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed