1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    elfida123 çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.03.2012 Son online zamanı: 19.09.2013

    Mesajları
    2
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Peroksit Sayısı Tayini

    Konu: Peroksit Sayısı Tayini
    Amaç: Yağda oksidasyonun başlayıp başlamadığının anlaşılması için yapılan, aktif oksijen miktarının ölçüsüdür yani Peroksit sayısının tespitidir.
    Materyal: Natürel Sızma Zeytinyağı
    Yöntem: Asetik Asit- Kloroform Yöntemi


    Ekli Dosya(lar):

    Ekli dosya 1


    Kredi Kazanabilmek İçin Paylaştığınız Dökümanlarda:

    • - Gıda sektörüne yönelik içerik olması,
    • - Yazımsal içerik olması (doc, pdf, ppt vs..),
    • - Telif hakkı içermemesi,
    • - Bir-iki sayfalık genel bilgi içeren veri olmaması,
    nitelikleri aranmaktadır. Aksi durumlarda döküman eklenti yapılmaz ve link olarak konuya eklenir.






    Konu Sinan COSKUN tarafından (20.12.2012 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. peroksit sayısı tayini – yağlar
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan haci69
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 21.09.2012, 13:05
  2. peroksit sayısı analizi
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan gmzzz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.11.2011, 15:26
  3. Peroksit sayısı tayini
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan neorli
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.12.2010, 11:23
  4. Peroksit sayısı tayini (talimatı)
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan osumer35
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 18.11.2009, 22:10
  5. Yağlarda Peroksit Sayısı Tayini
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan Muhendis38
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 10.10.2008, 11:37

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed