2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    alpbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alpbey çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2009 Son online zamanı: 07.03.2021

    Mesajları
    13
    Konuları
    10
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    2
    Kalan
    103

    Standart Personel Hijyen kontrol Noktaları

    GÜNLÜK HİJYEN KONTROL FORMU



    1 Personel kişisel hijyen kurallarına uyuyor mu?
    2 Personel sıvı sabun, kağıt havlu ve dezenfektan kullanıyor mu ?
    3 Hijyen lavabolarında sıvı sabun, kağıt havlu ve dezenfektan var mı?
    4 Personel saat, alyans, takı kullanıyor mu?
    5 Hijyen paspasları her 3 saatte bir yıkanıp tekrar yerine konuluyor mu?
    6 Mutfak - servis alanındaki çöp kutuları her 60 Dk. bir boşaltılıyor mu?
    7 Tezgahlar ilgili RENK kodlu bezle mi siliniyor?
    8 Kesme makineleri her farklı ürünün kesiminden önce dezenfekte ediliyor mu?
    9 Üretim bölümüne koli ve ağaç türevi malzeme sokuluyor mu?
    10 Üretim bölümüne dezenfekte edilmemiş Sebze – meyve var mı?
    11 Hijyen bölgesine kirli kasa sokuluyor mu?
    12 Tezgah altlarında ağzı açık gıda maddesi var mı?
    13 İşlenecek etler soğuk hava deposunda mı çözdürülüyor mu?
    14 Çiğ yiyecekler pişmiş yiyeceklerden kapalı ve ayrı yerlerde tutuluyor mu?
    15 Riskli yiyeceklerden her büfe çıkışında Şahit Numuneler alınıyor mu?
    16 Büfelerden dönen yiyecekler streçlenip tarih etiketi yapıştırılıyor mu?
    17 Büfelerde tüketilmeyen yoğurt ve süt ürünleri atılıyor mu?
    18 Bulaşıkhaneye kirli – temiz giriş çıkışlar farklı yerlerden mi yapılıyor ?
    19 Bulaşıkhaneden çıkan tabakların üzerinde kimyasal ve yağ lekeleri kalıyor mu?
    21 Bulaşıkhaneden çıkan bardakların uçları kırıldıysa ayrılıyor mu?
    22 Kullanılan taşıma arabaları hem temiz hemde kirliler için mi kullanılıyor ?
    23 Bulaşık makinesi fazladan deterjan ve dezenfektan kullanıyor mu?
    24 Mutfakta herhangi bir araç ve gereçte paslanma görülüyor mu?
    25 Azalan yiyecekler üzerine yenisi ilave ediliyor mu?
    26 Et kıyma makinesi temizlendi mi?
    27 Davlumbaz üstleri temizlendi mi?
    28 Pide fırını her servisten sonra temizlendi mi?
    29 Çöp kovaları her dökümden sonra yıkanıp tekrar poşetlendi mi?
    30 Tüm bölümler heran gözetim altında mı?






  2. #2
    rosemoon1 çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.12.2009 Son online zamanı: 28.01.2011

    Mesajları
    16
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Teşekkürler..


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan sercu5435
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 15.12.2018, 08:48
  2. Tavukçuluk Kontrol Noktaları Ve Uygunluk Kriterleri
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Musa
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.07.2012, 15:02
  3. Hamsi Marinasyonunda Kritik Kontrol Noktaları (KKN)
    Su Ürünleri forum içinde, yazan gokhanozdemir
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.04.2011, 22:43
  4. kahvaltılık tereyapının kırıtık kontrol noktaları
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan apokalipse
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 09.04.2010, 13:31
  5. Kritik Kontrol Noktaları için bir öneri
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 01.07.2007, 11:49

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed