2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    scorpionn88 çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.09.2019 Son online zamanı: 10.03.2020

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    7
    Kalan
    48

    Standart Peyniraltı suyu tozu iş akış şeması

    : Peyniraltı suyu tozu iş akış şeması
    : Doc
    : .......

    - Peynir altı suyu alımı
    - Girdi kontrol (KKN-1)
    - Kaba temizleme ve filtreden geçmefilitreden geçirme (200mikron)
    - Ön ısıtma(55-60 °c)
    - Seperatörden geçme
    - Pastörize etme(85°c) Holder bekleme (2dakika) soğutma (15-20°c) (KKN-2)
    .
    .
    .
    .
    - Depolama ve sevkiyat (25oc/65%rh)


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 12.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 11 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (06.03.2020 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    ceylan76 çevrimdışı Üyelik tarihi: 27.03.2009 Son online zamanı: 02.05.2021

    Mesajları
    15
    Konuları
    6
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    123
    Kalan
    32
    Merhaba, çok teşekkürler paylaşım için. Tehlike analizi, oögp ve haccp planı da paylaşabilir misiniz acaba?


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.04.2013, 01:08
  2. kabartma tozu paketleme iş akış şeması
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan yesimakar
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.06.2012, 13:20
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.02.2009, 13:57
  4. Süt tozu, peyniraltı suyu tozu ve dondurmanın ambalajlanması
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.03.2008, 21:04
  5. Süt Tozunun Peyniraltı Suyu Tozu İle Tağşişi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan caner432
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.03.2008, 21:59

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed