1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    eliifff çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.09.2009 Son online zamanı: 29.03.2019

    Mesajları
    7
    Konuları
    4
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    31
    Kalan
    74

    Standart Peyniraltı Suyu ve Fonksiyonel Özellikleri

    : Peyniraltı Suyu ve Fonksiyonel Özellikleri
    : Ppt
    : Elif ŞAFAK

    İÇERİK
    Giriş
    Peyniraltı suyunun hakkında bilgi
    Peyniraltı suyunun kullanım alanları
    Peyniraltı suyunun gıdalarda kullanım örnekleri

    GİRİŞ
    Sütün kendi kendine ekşitilmesi, peynir mayası veya organik asitle pıhtılaştırılmasından ve peynirin esasını oluşturan pıhtının alınmasından sonra, geri kalan yeşilimsi sarı renkteki kısım peyniraltı suyu olarak tanımlanır.

    Peyniraltı suyu:
    Süt proteinlerinin yaklaşık %20’sini
    Süt şekerlerinin neredeyse tamamını
    Mineral maddeler
    Vitamin (Özellikle suda çözünen)
    Az miktarda yağ

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 165.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 27 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. peyniraltı suyu proteini
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Mrs.Engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.05.2016, 17:53
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.04.2013, 01:08
  3. peyniraltı suyu
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan sunsuprise
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15.04.2008, 22:43
  4. peyniraltı suyu
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan milkybon
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.02.2008, 12:00
  5. Yorum: 2
    Son Mesaj: 12.12.2007, 07:40

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed