1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    martin eden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    martin eden çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.10.2010 Son online zamanı: 15.11.2012

    Mesajları
    14
    Konuları
    12
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart İş Planı Eğitimi Slayt

    GİRİŞİMCİLİK VE İŞ PLANI

    Girişimci Düşüncenin Temelleri
    İş Planı: Önemi ve Özellikleri

    Girişimciliği Tanımlayan Anahtar Sözcükler

    Başlatma/bulma/yaratma
    İhtiyaç tespiti
    Yenilik/yeni ürünler/yeni pazar
    Fırsatların peşinde koşma
    Risk alma / risk yönetimi / belirsizlik
    Kâr arzusu/kişisel tatmin
    Üretim yolları ve kaynaklar

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 162.6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 17 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Unlu Mamuller için Tehlike Analiz Planı, HACCP Planı, O-ÖGP
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan irfankyz
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 06.06.2018, 13:54
  2. Yetişkin Eğitimi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
    OHSAS 18001 forum içinde, yazan smoker
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.12.2016, 16:55
  3. Eğitim Planı, Kalibrasyon Planı ve Kalibrasyon Talimatı
    ISO 9001 forum içinde, yazan televole
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 04.06.2015, 16:44
  4. Op-ÖGP Planı ve HACCP Planı farkı nedir?
    Eğitim ve Mesleki Alanda Destek forum içinde, yazan elit
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 08.06.2013, 07:47
  5. iş sağlığı ve güvenliği eğitimi (slayt)
    OHSAS 18001 forum içinde, yazan gzd_acr
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 31.12.2012, 12:02

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed