2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen elif67

Konu: Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş , Köpük Oluşturma ve Emülsifikasyon

  1. #1
    elif67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elif67 çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.03.2012 Son online zamanı: 28.06.2015

    Mesajları
    4
    Konuları
    3
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş , Köpük Oluşturma ve Emülsifikasyon

    : Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş [/TD][/TR]
    : Ppt [/TD][/TR]
    : - [/TD][/TR]


    Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş , Köpük Oluşturma ve Emülsifikasyon
    —Proteinlerin, gıda işleme ve gıda ürünleri geliştirilmesinde, gıdanın yapısını etkileyen birçok özellikler
    —Örnek: Jelatinden jöle oluştururken gıdada spesifik bir jel formu oluşturabilecek bir protein kullanımı

    ØÇözünürlük,
    ØSu tutma,
    ØYağ tutma,
    ØAroma tutma
    ØKöpük oluşturma,
    ØEmülsiyon oluşturma,
    ØJel oluşturma,
    ØHamur oluşturma
    ØViskozite
    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 2.05 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 40 Kez





    Konu Nuran AYDEMİR tarafından (09.07.2012 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
    yusufcukur ve violin bunu beğendiler.

  2. #2
    violin çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.02.2013 Son online zamanı: 22.01.2015

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    tesekkurler


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Köpük Helvası Üretimi
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan emirhan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.03.2015, 19:08
  2. Kapaklı köpük bardakta instant çorba
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ewin3
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 08.07.2009, 13:36
  3. köpük helva yapımı
    Alet-Ekipman Üzerine Destek forum içinde, yazan yusufcukur
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 08.10.2008, 08:42
  4. köpük gibi,,
    Şiir forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.11.2007, 13:41
  5. proteinlerin özellikleri
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.08.2007, 11:44

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed