6 sonuçtan 1 ile 6 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen yusufcukur

Konu: Pudra Şekeri Nedir? Nasıl yapılır? Nasıl muhafaza edilir?

  1. #1
    sss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sss
    sss çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.08.2009 Son online zamanı: 17.03.2013

    Mesajları
    61
    Konuları
    18
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Exclamation Pudra Şekeri Nedir? Nasıl yapılır? Nasıl muhafaza edilir?

    Pudra Şekeri Nedir? Nasıl yapılır? Nasıl muhafaza edilir? bu konuda bana yardımcı olabilirmisin arkadaşlarrr....






  2. #2
    yusufcukur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yusufcukur çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.08.2008 Son online zamanı: 07.09.2021

    Mesajları
    112
    Konuları
    12
    Eklentileri
    18
    Kredisi
    919
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Pudra şekeri için kristal şeker pudra şeker değirmenlerinden geçirilmekte.Bu makineler maliyetli makineler değil.Kullanım noktasında ortam klimatizasyonunuz yok ise yüksek nemli depolamada topaklanmalar ve nem çekme meydana gelecektir.Hızlı tüketim uygun olacaktır.Kolay gelsin

    sss bunu beğendi.

  3. #3
    sss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sss
    sss çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.08.2009 Son online zamanı: 17.03.2013

    Mesajları
    61
    Konuları
    18
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155
    Nem oranı sıcaklık ne olmalıdır depoda? Bu topaklanma kullanıldğı ürünün özelliğini değiştirebilir m?


  4. #4
    yusufcukur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yusufcukur çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.08.2008 Son online zamanı: 07.09.2021

    Mesajları
    112
    Konuları
    12
    Eklentileri
    18
    Kredisi
    919
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Sizin yaptığınız ürün su bazlı olduğu için dağılım ve karışım poblemi oluşturabilir.Ancak çikolata ve yağ bazlı kremalarda viskizite üzerine etkisi artış yönünde ve raf ömrü yönünde olacaktır.40-50 rh ve yeterli olacaktır


  5. #5
    sss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sss
    sss çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.08.2009 Son online zamanı: 17.03.2013

    Mesajları
    61
    Konuları
    18
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155
    Alıntı yusufcukur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin yaptığınız ürün su bazlı olduğu için dağılım ve karışım poblemi oluşturabilir.Ancak çikolata ve yağ bazlı kremalarda viskizite üzerine etkisi artış yönünde ve raf ömrü yönünde olacaktır.40-50 rh ve yeterli olacaktır

    anlıyamadım pardon daha acık sekılde ıfade edebılırmısınız? rh??


  6. #6
    aysen009 çevrimdışı Üyelik tarihi: 30.01.2012 Son online zamanı: 27.02.2019

    Mesajları
    11
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Alıntı sss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pudra Şekeri Nedir? Nasıl yapılır? Nasıl muhafaza edilir? bu konuda bana yardımcı olabilirmisin arkadaşlarrr....
    merhaba. pudra şekeri, kristal şekerin değirmende öğütülmesiyle yapılır. normal oda sıcaklığında 20-21 derecede ve rutubetsiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. yerle ve duvarla temasta olmaması gerekir.
    pudra şekerine topaklanmaması için maksimum % 1 oranında nişasta karıştırılması yasaldır.

    saygılarımla,
    ayşen yörükoğlu


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Zone diyeti nedir ve nasıl yapılır?
    Beslenme forum içinde, yazan OzanA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.11.2017, 15:28
  2. Gıdalar Nasıl GLAZE Edilir?
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan Özge OYBAK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.02.2014, 09:07
  3. GDO Nedir? Nasıl Yapılır? Neden Korkulur?
    Fonksiyonel Gıdalar forum içinde, yazan nke
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.03.2012, 11:34
  4. Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan mutlu_rmzn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.12.2010, 17:50
  5. Kaliteli Süt Nasıl Elde Edilir?
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan osmangokce
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.11.2010, 00:20

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed