1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
21.05.2017, 21:07 #1
Üyelik tarihi: 03.09.2016 Son online zamanı: 20.09.2020
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 1
- Kredisi
- 55
- Harcanan
- 11
- Kalan
- 44
Rafine yağ teknolojisi ve atiklari
: Rafine Yağ Teknolojisi ve Atıkları : Ppt : Hilal Yalçın, Burak Balcı, Tolga Kaya
RAFİNE YAĞ TEKNOLOJİSİ VE ATIKLARI
Rafinasyonun Tanımı
Yemeklik yağ sanayi açısından rafinasyon, değişik kaynaklardan elde edilen ham yada yarı işlenmiş yağlara, gıda olarak tüketilebilecek bir nitelik kazandırmak üzere, uygulanan arıtma işlemlerinin tümü şeklinde tanımlanabilir.
Rafine Yağ Nedir?
Ham yağın, fiziksel ve kimyasal yöntemler kullanılarak ve bazı işlemlerden geçirilerek yenilebilecek lezzete kavuşmuş haline denir.
Konu Çiğdem Coşkun tarafından (30.05.2017 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Rafine Bitkisel Yağlarda 3-mcpd
Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan tugce_egeYorum: 0Son Mesaj: 01.04.2015, 12:38 -
Rafine Şeker Unutkanlık Yapıyor
Sağlık forum içinde, yazan OzanAYorum: 0Son Mesaj: 21.02.2015, 04:15 -
Rafine Tuz Üretim Tesisi
Yatırım projeleri forum içinde, yazan ZiraatMühendisiYorum: 0Son Mesaj: 26.12.2013, 02:22 -
Az Rafine İşlemine Uğramış Şeker Yolda
Sektörel Video ve Resimler forum içinde, yazan Sinan COSKUNYorum: 0Son Mesaj: 07.02.2013, 21:50 -
YAĞ SANAYİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRME OLANAKLARI
Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan engineerYorum: 0Son Mesaj: 12.09.2007, 14:42
Yer imleri