7 sonuçtan 1 ile 7 arası
-
29.08.2011, 17:42 #1
Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramı Kutlaması
Toplumumuzun birlik ve dayanışma sembolü, aynı zamanda manevi zenginlik kaynaklarımızdan olan bayramlar, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz günlerdir.
Bizlerde forumfood ailesi olarak milletimizin ortak duygu ve temennilerde buluştuğu bu özel günlerin, tüm insanlık için barış, bereket ve hoşgörü vesilesi olmasını, paylaşma ve dayanışmanın, açlık ve yoksullukla imtihan edilen tek bir insan kalmayıncaya kadar dünyaya egemen olmasını diler, tüm halkımızın Ramazan Bayramını ve Zafer Bayramını en içten duygularımızla kutlarız...
-
29.08.2011, 18:14 #2
Sevdiklerinizle birlikte hep bir arada, sevgi dolu ve huzur dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle...
-
29.08.2011, 18:16 #3
89. yıldönümünde milli mücadele sürecinin temel taşlarından Büyük Taarruz'da yaşamlarını kaybedenleri minnet ve rahmetle anıyorum.
-
29.08.2011, 19:55 #4
Zafer Bayramınız kutlu olsun...
Allah bize bir daha o günleri yaşatmasın diyeceğim ama gidişat o günleri bile aratacak galiba, çünkü emperyalistler bu sefer silahla değil ekonomik yollarla saldırıyor bizlerde bunun farkına varamıyoruz.
Ramazan Bayramınız kutlu olsun...
Dini değerlerin giderek yozlaştırıldığı toplumuzda, şahsi çıkarları için dini alet eden veya dindarmış gibi kişilerin çoğaldığı bu zor günlerde, Allah ağız tadıyla huzur içinde bayram geçirmenizi nasip etsin...
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
-
29.08.2011, 21:25 #5
Tüm islam aleminin ramazan bayramı kutlu olsun arkadaşlar. nice sağlık huzurlu mutlu bayramlara inşallah.
"Gençler! Geleceğe güvenimizi güçlendiren ve sürdüren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitimle, bilgi ile, insanlıkta üstünlüğün, yurt sevgisinin, düşünce özgürlüğünün en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Cumhuriyeti biz kurduk, O’nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz.. (Mustafa Kemal ATATÜRK)" zaafer bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
Ümit ÖZTEK
Food Engineer
Gıda Mühendisi
-
30.08.2011, 17:20 #6
Herkesin Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramı kutlu olsun.. Daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle...
RF
-
30.08.2011, 21:18 #7
Ramazan Bayramınız ve Zafer Bayramınız kutlu olsun. Hep birlikte nice mutlu bayramlara
Advertising
Advertising