1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    y.cakmak çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.12.2015 Son online zamanı: 02.11.2016

    Mesajları
    4
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Şalgam Suyunun Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

    : Şalgam Suyunun Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
    : Pdf
    : Nalan Özer, F. Nafi Çoksöyler

    ŞALGAM SUYUNUN BAZI KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

    GİRİŞ

    Fermantasyon ve kurutma gıdaların saklanmasında insanoğlu tarafından uygulanan en eski yöntemlerdir. Fermantasyon, yüzyıllar boyunca birçok gıdanın muhafazasında uygulanan yöntemlerin en önemlilerinden birisi olarak günümüz koşullarında da bir gıda muhafaza yöntemi olarak geçerliliğini korumaktadır. Çeşitli turşular, sirke, fermente et ve süt ürünleri, asit üreten bakterilerin; bira ve şarap gibi alkollü içkiler ise alkol üreten mayaların fermantasyon ürünleridir (1). Fermente gıdalardan yoğurt, çeşitli peynirler, turşular, alkollü içkiler gibi bazıları evrensel nitelik kazanmasına karşın kefir, boza ve şalgam suyu gibi bazıları ise ülkeler veya bölgeler ile sınırlı kalmışlardır (2).

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 135.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 2 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (15.12.2015 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan melisak
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.06.2014, 20:20
  2. Kars Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Ümit ÖZTEK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.08.2011, 12:41
  3. Kefirin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan 001
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.04.2011, 16:22
  4. Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.01.2008, 15:08
  5. Yorum: 7
    Son Mesaj: 15.06.2007, 10:33

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed