1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    30 May 16
    Yaş
    34

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Sanitasyon eğitimi hk.

    : Yiyecek İçecek Hizmetleri Sanitasyon
    : Pdf
    : MEGEP

    AÇIKLAMALAR....................................... .................................................. ........... ii
    GİRİŞ .................................................. .................................................. .................. 1
    ÖĞRENME FAALİYETİ - 1................................................. .................................. 3
    1. YİYECEK HİJYENİ VE SANİTASYONU .................................................. ....... 3
    1.1. Sanitasyon ve Hijyen............................................ ......................................... 3
    1.2. Yiyecek Hijyeni .................................................. .......................................... 6
    UYGULAMA FAALİYETLERİ...................................... ...................................13
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... .................................17
    ÖĞRENME FAALİYETİ-2................................................. ...................................21
    2. ÇALIŞMA ORTAMI HİJYENİ .................................................. ........................21
    2.1. Çalışma Ortamında Aranan Fiziksel Özellikler ve İş Verimine Etkileri.........22
    2.2. Çalışma Ortamında Uyulması Gereken Sanitasyon İlkeleri...........................25
    2.3. Zamana Göre Çalışma Ortamının Temizliğinin Planlanması.........................27
    2.4. Çalışma Ortamı Hijyeninin Sağlanmasında Kullanılan Araçlar.....................29
    2.5. Mutfak Hijyeninin Sağlanmasında Kullanılan Gereçler ................................32
    2.6. Çalışma Ortamında Yüzey Hijyeni .................................................. .............36
    2.7. Çalışma Ortamındaki Araç ve Ekipmanların Temizlik ve Bakımının
    Sağlanması........................................ .................................................. ................37
    2.8. Haşerelere Karşı Alınacak Önlemler.......................................... ...................49
    UYGULAMA FAALİYETLERİ...................................... ...................................51
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... .................................57
    MODÜL DEĞERLENDİRME..................................... ...........................................63
    CEVAP ANAHTARLARI .................................................. ....................................64
    KAYNAKLAR......................................... .................................................. ............65

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 721,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 11 Kez

    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (07-06-2016 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Temel Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan ceysari
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12-12-2014, 16:34
  2. Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan mozmoz35
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25-12-2013, 15:31
  3. Sanitasyon
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan Melek DEMİRBAŞ
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04-03-2009, 20:38
  4. sanitasyon
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan cbu2004
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 15-11-2007, 14:58

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed