1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    eeyore2 çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.10.2015 Son online zamanı: 28.06.2021

    Mesajları
    4
    Konuları
    4
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    72
    Kalan
    133

    Standart Şarap Fabrikasının ve Şarabın Hijyeni ve Hijyenik Kontrolü

    : Şarap Fabrikasının ve Şarabın Hijyeni ve Hijyenik Kontrolü
    : Pdf
    : M.Hilmi Pamir

    Şarap Fabrikasının ve Şarabın Hijyeni ve Hijyenik Kontrolü

    Şarap da diğer içilen besinler olan süt, bira, meyve suyu ve nihayet yapay içecekler gibi hazırlanmalı, pazarlanmalı ve tüketiciye sunulmalıdır. Alkol ve asit içeriği nedeniyle şarap bir dereceye kadar oto-konservatif ve aynı zamanda zayıf bir bakterisittir. Bu durum şarabın temiz ve emin olarak içilebilen bir besin olduğu izlenimini verirse de, gerçekte şarap kontaminasyonlara açıktır. Çünkü şarap şarapçılıkta kullanılan kaplar ve çeşitli materyal tarafından taşınan mikroorganizmaların kontamine olabilir ve şarap kaplarında enfeksiyon sonucu epidemiler ortaya çıkabilir. Bu nedenle şarap fabrikalarında hijyenik kontrole gereken önem verilmelidir.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 283.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 17 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (20.10.2015 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Şeker fabrikasının satışı neden iptal edildi?
    Türkiye forum içinde, yazan Çiğdem Coşkun
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.01.2019, 16:54
  2. Yorum: 2
    Son Mesaj: 04.10.2011, 13:18
  3. Uşak şeker fabrikasının özelleştirilmesini istemiyor
    Genel forum içinde, yazan :) GaMzE (:
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.10.2008, 23:00
  4. Şarabın Tarihçesi
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan suleymangursel
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 30.03.2008, 01:10
  5. Şarabın Yıllanması
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan Uğur MARANGOZ
    Yorum: 7
    Son Mesaj: 04.07.2007, 16:57

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed