2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    nuanca çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.06.2008 Son online zamanı: 06.07.2014

    Mesajları
    10
    Konuları
    9
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    0
    Kalan
    205

    Standart Şarap Üretimi

    İÇİNDEKİLER Sayfa No
    1. GİRİŞ............................................. ........................................... 1
    2. FİZİBİLİTE RAPORU............................................ ................... 3
    3.ŞARAP VE ŞARAPHANE ÖZELLİKLERİ....................................... ...... 14
    4. ŞARAP ÜRETİMİ........................................... .................. 20
    4.1. Şıra ve Şarap Bileşimi.......................................... ........ 20
    4.2. Fermantasyon ve Şarap Fermantasyonunda Kullanılan Mikroorganizmalar................................. ........ 24
    4.3.Üzümden Şıra Elde Edilmesi.......................................... ............ 27
    4.4. Presleme Teknikleriyle Şıranın Hazırlanması...................................... .... 27
    4.5. Şıranın Fermantasyon Tanklarına Alınması.......................................... ........ 33
    4.6. Kırmızı Şarap Üretimi........................................... ................... 34
    4.6.1. Kesikli ve Sürekli Yöntem............................................ ............ 36
    4.6.2. Mayşe Isıtma ve Sıcak Fermantasyon...................................... ........ 40
    4.6.3. Diğer Fermantasyon Yöntemleri........................................ .... 41
    4.6.4. Kırmızı Şaraplarda İkinci Fermantasyon ve Olgunlaşma....................... 42
    4.7. Beyaz Şarap Üretimi........................................... ......... 43
    4.7.1. Saf Maya ile Fermantasyon........................ 48
    4.7.2. Spontan Fermantasyon ile Beyaz Şarap Yapımı.................... 48
    4.7.3. Büyük Tanklarda Beyaz Şarap Üretimi.......................... 49
    4.8. Meyve Şarapları ve Özel Şaraplar.......................................... .. 50
    5. FIÇI ŞARAPLARINDA OLGUNLAŞMA ve BAKIM ÖNLEMLERİ.................. 52
    5.1. Fıçı Şarapçılığında Olgunlaştırma İşlemi................................. 52
    5.2. Şaraplar Depolama Kayıpları...................... 54
    5.3. Şaraplarda Bakım Önlemleri....................... 54
    6. ŞARAP ÜRETİMİNDE KÜKÜRTLEME TEKNİKLERİ.............. 54
    7. ŞARAPLARIN BERRAKLAŞTIRILMASI......... 58
    8. ŞARAPLARIN STABİLİZASYONU........... 59
    9. ŞARABA KATILAN MADDELERİN ÇÖZÜNDÜRÜLMESİ ve SEPERATÖR ile BERRAKLAŞTIRMA. 62
    10. FİLİTRASYON............................ 63
    11. ŞARAPLARIN OLGUNLAŞTIRILMASINDA ISIL İŞLEMLER........... 65
    11.1. Isıtma ile Olgunlaştırma.............................. 65
    11.2. Soğutma ile Olgunlaştırma.......................... 67
    12. ŞARAPLARDA, ŞARAP TAŞI STABİLİZASYONU..................... 68
    13. ŞARAPLARDA GÖRÜLEN BOZUKLUKLAR ve HATALAR............... 70
    14. ŞARAPLARIN ŞİŞELENMESİ...................................... 72
    15. ŞARAPLAR NASIL İÇİLMELİ............................... 75
    16. DEGUTASYON................................... 77
    17. ŞARAP EKONOMİSİ............................. 77
    18. FABRİKA YERİ SEÇİMİ....................... 81
    19.TSE ŞARAPLAR STANDARDI........................ 82
    20. KAYNAKÇA 90



    Dosya Türü: doc
    Dosya Şifresi: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 76.5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 248 Kez






  2. #2
    whisper19 çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.06.2018 Son online zamanı: 14.06.2018

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0
    Teşekkürler


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Şarap Üretimi ve Şarap Çeşitleri
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan vin
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.02.2012, 10:18
  2. Şarap Üretimi
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan caner
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.02.2012, 13:44
  3. şarap üretimi
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan hüzün kovak kuş
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.08.2011, 13:57
  4. Şarap üretimi
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan melnn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.09.2009, 08:19
  5. Şarap üretimi
    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler forum içinde, yazan cbu2004
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 24.02.2008, 15:37

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed