1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    semo çevrimdışı Üyelik tarihi: 29.08.2008 Son online zamanı: 18.02.2011

    Mesajları
    6
    Konuları
    4
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Şarap Üretiminde Doğal ve Kültür Maya Fermentasyonu Karşılaştırması

    Doğal Maya Fermantasyonu ve Kültür Maya Fermantasyonu Yoluyla Yapılan Şarapların Yöntem ve Sonuç Açısından Karşılaştırılması
    Semiramis Yılmaz
    28 Haziran 2006


    Fermantasyon, şarap yapımının en önemli aşaması.
    Fermantasyon sırasında mayalar, yalnızca şekeri alkole dönüştürmezler ayrıca şarap aromasına katkıda bulunan ester ve diğer bileşikleri üretirler.
    Üzüm kabuklarından tat ve renk maddelerinin şıraya geçmesi de fermantasyon sırasında gerçekleşir.

    Şarap üreticileri 2 kutba ayrılmış durumda:


    Devamı…


    Dosya Türü: ppt
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 20.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 21 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Süt, Maya ve Şarap Dizayn
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ahmet.kapli
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.09.2015, 09:49
  2. Şarap Fermentasyonu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan m.vefa
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.05.2015, 08:45
  3. Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.11.2012, 16:55
  4. Mayaların Peynir Üretiminde Destek Starter Kültür Olarak Kullanımı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan ewin3
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.04.2010, 15:46
  5. Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.03.2009, 01:03

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed