1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    caladrius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    caladrius çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.10.2020 Son online zamanı: 01.02.2021

    Mesajları
    10
    Konuları
    9
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    15
    Kalan
    290

    Post Satın Alma – Depolama – Hazırlama – Pişirme – Servis Hijyeni

    : Satın Alma – Depolama – Hazırlama – Pişirme – Servis Hijyeni
    : PDF
    : Arş.Gör.Reha KILIÇHAN

    SATINALMADA HİJYENİN SAĞLANMASI
    • Menü planlamayı izleyen aşama, menülerde yer alan yemeklerin içinde bulunan yiyeceklerin işletmeye temin edilmesi aşamasıdır. Bunun için işletme, uygun bir satınalma politikası oluşturmalıdır.
    • Bu daha işin başında mutfağa zararlıların girmesini önleyeceği gibi, artık ve kayıpları en az düzeye indirerek, olumlu ekonomik sonuçlar doğurur.



    TEKNİK SATINALMA ŞARTNAMESİ
    • Politikaya uygun teknik satınalma şartnamesi hazırlanmalı, şartnamede; yiyeceğin adı, kalite özellikleri, teslim alma ve ödeme koşulları ayrıntılı ve açık olmalıdır.
    • Yiyecekler uygun tedarikçilerden satın alınmalıdır.
    • Teslim almada dikkatli davranılmalıdır.



          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 813.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 3 Kez





    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (06.11.2020 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Servis Hijyeni
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan neslicinar92
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.01.2019, 15:11
  2. servis hazırlama
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan goblin61
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 11.10.2009, 21:59
  3. Servis Aşamasında Hijyeni Sağlama
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan MRSKİMYAGER
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.10.2008, 15:43
  4. Besinleri satın alma,hazırlama,saklama ve pişirme (sunu)
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.11.2007, 14:59
  5. Besinleri satın alma,hazırlama,pişrme,depolama ilkeleri
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan tuanabelit
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.11.2007, 16:51

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed