4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Konu: satın alma şartnameleri

  1. #1
    pangıda çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.09.2011 Son online zamanı: 12.01.2021

    Mesajları
    58
    Konuları
    18
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    206
    Harcanan
    62
    Kalan
    144

    Standart satın alma şartnameleri


    ET VE ET ÜRÜNLERİ
    DANA KARKAS

    Kullanılan Referanslar : 2001 / 19 Mikrobiyolojik Kriterler tebliği ,TS 669 Kasaplık Dana Gövde Etleri

    Tanımlar: Kasaplık Dana gövde etleri yaş ve beslenme şekline göre süt danası ve ot danası diye adlandırılan her ırktan Kasaplık Danaların usulüne göre kesilmiş, yüzülmüş, baş ve ayakları ayrılmış, iç organları, böbrekleri, üreme organları, idrar kesesi ve bunların bağları, yemek borusu çıkarılmış, böbrek yağları, pelvis boşluğu yağları alınmış, kuyruğu 4. kuyruk omurundan kesilmiş bütün haldeki gövdeleridir.

    Orjin : Türk Malı
    1. Fiziksel Özellikler
    Kasaplık Dana Gövde Etleri (Karkas) ırk, yaş, beslenme tarzı, cinsiyet, etlilik durumuna göre kendine has görünümde, cüssede, kokuda ve renkte olmalıdır. Kan, pislik, (dışkı, sindirim organı muhteviyatı gibi.) ve yabancı maddelerle kirlenmiş olmamalıdır.
    ...
    SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
    HUBUBAT - BAKLİYAT
    KONSERVE ÜRÜNLER
    SEBZELER
    MEYVELER
    BAHARATLAR
    DONDURULMUŞ ÜRÜNLER
    UN VE UNLU MAMÜLLER
    TURŞULAR
    YAĞLAR
    DİĞER ÜRÜNLER...



          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 832.5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 85 Kez





    gmdincer bunu beğendi.

  2. #2
    OzanA çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.02.2007 Son online zamanı: 11.07.2013

    Mesajları
    0
    Konuları
    12067
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    mrb. çok güzel bir dosya. yalnız benim aklıma bişey takıldı. kaşar peynirinde verilen mikrobiyolojik kriterler doğru mu?


  3. #3
    mutlu_571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mutlu_571 çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.06.2008 Son online zamanı: 28.06.2014

    Mesajları
    499
    Konuları
    34
    Eklentileri
    38
    Kredisi
    2100
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    bilgiler güncel olmayabilir.
    güzel formatlı bir doküman bilgiler güncellenip eklemeler/çıkarmalar yapılarak kullanılabilir...

    HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.

    Yine dağların sevdası düştü yüreğime anne
    Kurşunların sevdası,
    Zulümlerden bıktım usandım
    Yüreğim kanıyor anne,
    Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş gider
    Dünya zulüm, zulüm kokar anne
    ...

  4. #4
    pangıda çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.09.2011 Son online zamanı: 12.01.2021

    Mesajları
    58
    Konuları
    18
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    206
    Harcanan
    62
    Kalan
    144
    satın alma şart namesi oluşturan arkadaşlara projeksiyon tutması amacıyla paylaşılmış bir dosyadır güncelliğini kontrol edin tabi k


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda sektöründe dev satın alma
    Dünya forum içinde, yazan OzanA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.04.2017, 16:08
  2. Gıda sektöründe dev satın alma!
    Dünya forum içinde, yazan OzanA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.08.2015, 16:36
  3. ıso 22000 satın alma doküman
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan bseyda
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.03.2014, 12:42
  4. satın alma prosesi ve dokümanları
    ISO 9001 forum içinde, yazan secrett_gr
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.12.2012, 13:53
  5. Satın Alma Süreç Planı
    ISO 9001 forum içinde, yazan kimyger
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 03.02.2010, 22:55

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed