4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Konu: satın alma şartnameleri

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Sep 11
    Yaş
    33

    Mesajları
    62
    Konuları
    21
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    211
    Harcanan
    57
    Kalan
    154

    Standart satın alma şartnameleri

    : satın alma şartnameleri
    : Doc
    : Metsa Catering

    ET VE ET ÜRÜNLERİ
    DANA KARKAS

    Kullanılan Referanslar : 2001 / 19 Mikrobiyolojik Kriterler tebliği ,TS 669 Kasaplık Dana Gövde Etleri

    Tanımlar: Kasaplık Dana gövde etleri yaş ve beslenme şekline göre süt danası ve ot danası diye adlandırılan her ırktan Kasaplık Danaların usulüne göre kesilmiş, yüzülmüş, baş ve ayakları ayrılmış, iç organları, böbrekleri, üreme organları, idrar kesesi ve bunların bağları, yemek borusu çıkarılmış, böbrek yağları, pelvis boşluğu yağları alınmış, kuyruğu 4. kuyruk omurundan kesilmiş bütün haldeki gövdeleridir.

    Orjin : Türk Malı
    1. Fiziksel Özellikler
    Kasaplık Dana Gövde Etleri (Karkas) ırk, yaş, beslenme tarzı, cinsiyet, etlilik durumuna göre kendine has görünümde, cüssede, kokuda ve renkte olmalıdır. Kan, pislik, (dışkı, sindirim organı muhteviyatı gibi.) ve yabancı maddelerle kirlenmiş olmamalıdır.
    ...
    SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
    HUBUBAT - BAKLİYAT
    KONSERVE ÜRÜNLER
    SEBZELER
    MEYVELER
    BAHARATLAR
    DONDURULMUŞ ÜRÜNLER
    UN VE UNLU MAMÜLLER
    TURŞULAR
    YAĞLAR
    DİĞER ÜRÜNLER...



    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 832,5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 82 Kez

    gmdincer bunu beğendi.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    07 Feb 07
    Yaş
    32

    Mesajları
    6
    Konuları
    31
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: satın alma şartnameleri

    mrb. çok güzel bir dosya. yalnız benim aklıma bişey takıldı. kaşar peynirinde verilen mikrobiyolojik kriterler doğru mu?

  3. #3
    Onursal Üye mutlu_571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Jun 08
    Yaş
    38

    Mesajları
    740
    Konuları
    77
    Eklentileri
    38
    Kredisi
    2100
    Harcanan
    0
    Kalan
    2100

    Standart Cevap: satın alma şartnameleri

    bilgiler güncel olmayabilir.
    güzel formatlı bir doküman bilgiler güncellenip eklemeler/çıkarmalar yapılarak kullanılabilir...
    HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.

    Yine dağların sevdası düştü yüreğime anne
    Kurşunların sevdası,
    Zulümlerden bıktım usandım
    Yüreğim kanıyor anne,
    Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş gider
    Dünya zulüm, zulüm kokar anne
    ...

  4. #4
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Sep 11
    Yaş
    33

    Mesajları
    62
    Konuları
    21
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    211
    Harcanan
    57
    Kalan
    154

    Standart Cevap: satın alma şartnameleri

    satın alma şart namesi oluşturan arkadaşlara projeksiyon tutması amacıyla paylaşılmış bir dosyadır güncelliğini kontrol edin tabi k

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yoğurt ve Çiğ Süt Şartnameleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan hkm
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20-05-2010, 13:08
  2. Satın Alma Süreç Planı
    ISO 9001 forum içinde, yazan kimyger
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 03-02-2010, 23:55
  3. hammadde şartnameleri
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan sawyer
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 21-03-2008, 09:57
  4. Besinleri satın alma,hazırlama,saklama ve pişirme (sunu)
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-11-2007, 15:59
  5. Besinleri satın alma,hazırlama,pişrme,depolama ilkeleri
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan tuanabelit
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13-11-2007, 17:51

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed