1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen chemeng5120

Konu: Şeker Fabrikası Staj Raporu

  1. #1
    chemeng5120 çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2013 Son online zamanı: 25.09.2017

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Şeker Fabrikası Staj Raporu

    : Şeker Fabrikası Staj Raporu
    : Doc
    : .......

    7.0 CONCLUSION
    Almost all of commercially manufactured sugar is white granulated sugar, which may have been refined in factories. These sugars are then classified as extra coarse, coarse, standard, fine, or extra fine granulated.

    10.0 FLOW CHARTS

    INTRODUCTION

    The main object of the sugar beet processing is the production of white sugar of a high degree of quality with possible highest yield Besides the physical and the chemical properties of the raw material the optimum sugar yield and quality closely depend on the working conditions duringanufacturing.

    KONYA ŞEKER FABRİKASI LAB DENEY PROSEDÜRLERİ
    KALİTE KONTROL VE ÖLÇME


    ÖZET


    Şeker olmasaydı ne yapardık? Dünya dururdu demek abartı olsa da birçok besin yapısı değişik olurdu. Evet, bugün dünyanın birçok yerinde şeker günlük yaşamda birinci sırada yer alıyor ve bu da şeker üretimini dünya çapında bir yere taşıyor.

    1.0 ABSTRACT

    2.0 THE CLEANING

    2.1 THE WASHING OF BEET

    3.0 RAW FACTORY

    3.1 DIFFUSION UNIT

    Staj Raporu
    1.0 INTRODUCTION
    What would we do without sugar? It would be an exaggeration to say that the world would come to a stop, but many a diet would need to be changed dramatically if sugar were to disappear. Yes, today in most parts of the world, sugar intake has become part of daily life, making sugar production a worldwide industry.


    SUMMARY
    What would we do without sugar? It would be an exaggeration to say that the world would come to a stop, but many a diet would need to be changed dramatically if sugar were to disappear. Yes, today in most parts of the world, sugar intake has become part of daily life, making sugar production a worldwide industry.


    TABLE OF CONTENTS



    SUMMARY
    ÖZET
    A BRIEF INFORMATION ABOUT SUGAR INDUSTRY
    ...


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 313.5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 20 Kez





    Konu Özge OYBAK tarafından (18.06.2014 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.
    yusufcukur bunu beğendi.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Şeker Fabrikası Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan aravan
    Yorum: 12
    Son Mesaj: 15.11.2013, 18:52
  2. şeker fabrikası işletme staj raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ustunlerliemre
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.06.2013, 17:29
  3. Un Fabrikası Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan mmustafaekin
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.10.2012, 00:32
  4. Şeker Fabrikası Staj Raporu(İng.)
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan erdi149
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.07.2012, 10:08
  5. Şeker Fabrikası İşletme Stajı Raporu
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan Druigard
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.08.2011, 12:15

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed