1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: Şekerlemeler

  1. #1
    serhatergün çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.01.2016 Son online zamanı: 12.08.2021

    Mesajları
    6
    Konuları
    6
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    35
    Kalan
    170

    Standart Şekerlemeler

    : Şekerlemeler
    : Word
    : .......

    Şekerlemeler

    İÇİNDEKİLER

    1.Giriş ……………………………………………………………………………………………………… 2

    1.1. Şekerlemeler .................................................. .................................................. ......................... 2

    1.1.1. Sert şekerlemeler .................................................. .................................................. ............. 2

    1.2. Yumuşak şekerlemeler .................................................. .................................................. ......... 2

    1.2.1. Toffe, Karamel ve Fudge .................................................. .................................................. ..... 2

    1.3. Jöle ve Benzeri Şekerlemeler .................................................. ................................................. 2

    2. Jöle benzeri yapılar .................................................. .................................................. ................ 3

    3. Ham maddeler .................................................. .................................................. ......................... 3

    3.1. Glikoz şurubu .................................................. .................................................. ......................... 3

    3.1.2. Glikoz Şuruplarının Gıdada Kullanımı .................................................. ................................... 3

    3.1.2.1. Glikoz şurubu elde etmede temel işlemler .................................................. ......................... 4

    3.2. Nişasta ve pektin jöleleri .................................................. .................................................. ....... 4

    3.2.1. Başlıca bileşenleri .................................................. .................................................. ............... 4

    3.3. Tatlandırıcılar .................................................. .................................................. .......................... 4

    3.4. Jel Oluşturucular .................................................. .................................................. ..................... 4

    3.4.1. Nişasta .................................................. .................................................. .................... 5

    3.4.2. Pektin .................................................. .................................................. ..................... 5

    3.4.3. Agar; .................................................. .................................................. ........................ 5

    3.5. Organik Asitler .................................................. .................................................. ....................... 5

    4. İşletme tekniği .................................................. .................................................. ........................... 5

    4.1. Nişasta jöleleri .................................................. .................................................. ....................... 5

    4.2. Pektin jöleleri .................................................. .................................................. ........................ 5

    4.2.1 Standart kitle .................................................. .................................................. ...................... 6

    5. Akım şeması .................................................. .................................................. ......................... 7

    6. Jelibon veJölelerin yapılışı .................................................. .................................................. .... 8

    6.1 Bazı işletmelerden alınan bilgilere göre .................................................. ..................................... 8

    6.1.1. Jel şekerinin (jeli bon) yapılışı ....... .................................................. ....................................... 8

    6.1.2.Jölelerin yapılışı .................................................. .................................................. ................... 8

    7.Jölelerin sınıflandırılması .................................................. ..................................... ................. 8

    7.1.Jöle formülleri ........ .................................................. .................................................. .............. 8

    7.1.1. Dökme nişasta jölesi .................................................. .................................................. .......... 8

    7.1.2.Ekşi turunçgil pektini jölesi .................................................. .................................................. .. 8

    7.1.3.“Gum drop” Tipi pektin jölesi .................................................. .................................................. 8

    7.1.4.Yaşarmayan Turunçgil Pektini Jölesi .................................................. .................................. .. 9

    7.1.5.Meyan Kökü Ekstraklı Pektin jölesi .................................................. ...................................... 9

    8. Sonuç .................................................. .................................................. ...................................... 10

    KAYNAKÇA .................................................. .................................................. ............................... 11


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 34.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 32 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (05.04.2016 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.
    yusufmutlu ve hzlhnc bunu beğendiler.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Şekerlemeler
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan necati
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.03.2012, 07:05
  2. şekerlemeler
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan garipgıdacı
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.02.2012, 00:28
  3. Jöleler, Şekerlemeler ve Çikolatalar
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan 001
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.02.2011, 07:46
  4. tatlılar ve şekerlemeler
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan gmserdartohma
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.02.2009, 09:03
  5. şekerlemeler
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan 04397
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.11.2008, 21:25

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed