1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Konu: Shigella
-
22.10.2014, 11:19 #1
Üyelik tarihi: 19.06.2012 Son online zamanı: 27.11.2020
- Mesajları
- 3
- Konuları
- 3
- Eklentileri
- 3
- Kredisi
- 155
- Harcanan
- 10
- Kalan
- 145
Shigella
: Shigella
: Ppt
: -
Shigella gram negatif, hareketsiz, oksidaz negatif, sitrat negatif, spor oluşturmayan, fakültatif anaerobik, çubuk şekilli bir bakteri cinsidir. KCN’de gelişemezler ve H2S oluşturmazlar. Basit besiyerinde Escherichia coli kadar değilse bile yine de yeterli gelişme gösterirler. 10-48oC gibi geniş bir sıcaklık sınırında gelişirler.
Devamı...
Konu Nuran AYDEMİR tarafından (22.10.2014 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Shigella
Genel Mikrobiyoloji forum içinde, yazan gdamlaYorum: 0Son Mesaj: 20.04.2020, 13:44 -
Shigella Dizanteri
Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan hoshgaYorum: 0Son Mesaj: 18.02.2015, 23:59 -
Shigella
Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan Ümit ÖZTEKYorum: 0Son Mesaj: 10.12.2008, 18:14 -
shigella ve bazı türleri
Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan aysentikaYorum: 1Son Mesaj: 27.10.2008, 11:10 -
shigella izolasyonu
Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan buyuksahinYorum: 4Son Mesaj: 30.06.2007, 09:31
Yer imleri