1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
17.03.2008, 20:07 #1
Üyelik tarihi: 10.10.2007 Son online zamanı: 16.03.2019
- Mesajları
- 7
- Konuları
- 7
- Eklentileri
- 4
- Kredisi
- 205
- Harcanan
- 1
- Kalan
- 204
Storage stability, quality and open-dating of fats and oils
Katı ve sıvı yağların saklama dayanırlılıkları, kalitesi ve raf ömrü
Ahmet Kaya
Doktora tezi, Gıda Mühendisliği ana bilim dalı
Temmuz 1993
Dosya Türü: pdf
Şifre:www.forumfood.net
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Effects Of Fat Level And Storage Time On Lipid And Color Stability Of Naturally...
Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan dyggcglYorum: 0Son Mesaj: 25.05.2015, 16:37 -
Oils and Fats Chemistry
e-Kitaplar forum içinde, yazan egeliYorum: 0Son Mesaj: 01.08.2012, 17:33 -
Oils and Fats Authentication
e-Kitaplar forum içinde, yazan uyebulutYorum: 0Son Mesaj: 29.05.2012, 14:01 -
food fats and oils
Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan dilanYorum: 0Son Mesaj: 20.12.2008, 17:20 -
Analitik Metod(oils and fats)
Analitik Kimya forum içinde, yazan Ümit ÖZTEKYorum: 0Son Mesaj: 10.12.2008, 11:50
Yer imleri