1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    ykptk çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.10.2007 Son online zamanı: 16.03.2019

    Mesajları
    7
    Konuları
    7
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    1
    Kalan
    204

    Standart Storage stability, quality and open-dating of fats and oils

    Katı ve sıvı yağların saklama dayanırlılıkları, kalitesi ve raf ömrü
    Ahmet Kaya
    Doktora tezi, Gıda Mühendisliği ana bilim dalı
    Temmuz 1993

    Dosya Türü: pdf
    Şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 4.23 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 16 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.05.2015, 16:37
  2. Oils and Fats Chemistry
    e-Kitaplar forum içinde, yazan egeli
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.08.2012, 17:33
  3. Oils and Fats Authentication
    e-Kitaplar forum içinde, yazan uyebulut
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.05.2012, 14:01
  4. food fats and oils
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan dilan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.12.2008, 17:20
  5. Analitik Metod(oils and fats)
    Analitik Kimya forum içinde, yazan Ümit ÖZTEK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.12.2008, 11:50

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed